El Ballet de Moscou celebra 30 anys al teatre Tívoli de Barcelona amb ‘El Llac dels Cignes’

05.23.2019

Author

El Ballet de Moscou és al teatre Tívoli de Barcelona del 22 de maig al 2 de juny. La gira forma part de la celebració dels 30 anys de la seva creació amb El Llac dels Cignes una obra imprescindible del ballet clàssic.

El Ballet de Moscou s’enorgulleix de la força de la seva experiència, són 30 anys de gires internacionals ininterrompudes. El seu èxit resideix en sumar qualitat, compromís, passió per i amb el món del Ballet.

UN SOMNI!
Un meravellós somni es posa en marxa el 1989 quan el director Timur Fayziev, solista de les millors companyies russes des de la seva adolescència, funda el Ballet de Moscou, el seu objectiu: difondre i contagiar la seva passió pel món del ballet. En escena, els ballarins principals, cèlebres figures internacionals, Cristina Terentiev i Aleksander Petrichenko, recolzats per un excepcional cos de ballet, interpreten aquesta peça essencial del ballet clàssic.

Timur Fayziev, ex-ballarí, coreògraf, fundador i director de la companyia, comparteix la seva emoció per aquesta nova Gira de primavera, una nova aventura artística, amb destinació, Barcelona “On ens sentim tan estimats i recolzats per un públic amant de la bellesa del ballet,” afegeix feliç. “El ballet, és un art i el nostre tresor, Ballet de Moscou, s’enorgulleix de la força de la seva experiència. Són 30 anys de gires internacionals ininterrompudes! El seu èxit resideix en sumar qualitat, compromís, passió per i amb el món del Ballet.

Solistes de talla internacional com Cristina Terentiev i la seva parella a l’escenari, Aleksander Petrichenko s’envolten d’un talentós cos de ball, amb ballarins procedents de les millors escoles russes.

Sota la direcció del consagrat director Timur Fayziev s’interpreta aquesta obra clau del ballet clàssic: El Llac dels cignes. “A través de la màgia del ballet ens centrem en connectar amb l’espectador i transmetre els sentiments de cada personatge, utilitzant com a únic llenguatge, la dansa”, afirmen els ballarins principals.

Un espectacle magnífic, una cita amb la dansa d’alt nivell, a tenir en compte en l’agenda de Barcelona.

 

 

Author