‘El bon policia’, una comèdia desconeguda de Santiago Rusiñol, obrirà la temporada 2021/22 d’El Maldà

Escrit per Teresa Bruna

08.02.2021

El Maldà ens ha enviat un comunicat sobre l’inici de la nova temporada, que us reproduïm.

Comunicat

El Maldà tanca les seves portes després d’una temporada estranya i arriscada que ha apostat per la dramatúrgia catalana. I tot combinant espectacles que s’havien d’estrenar durant la pandèmia amb estrenes d’espectacles nous. Ara, fem una pausa per encarar la nova temporada. Però abans de marxar us fem cinc cèntims dels espectacles que obriran el teatre a partir del 24 d’agost. 

El bon policia, l’exitosa adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig de la comèdia més desconeguda de Santiago Rusiñol; serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la temporada 21-22. L’espectacle, tot i les restriccions de mobilitat, va exhaurir totes les localitats durant els primers dies de funció el passat més de febrer. Ara es podrà tornar a veure a Barcelona del 24 d’agost al 17 de setembre.

L’obra és un divertimento d’embolics que defensa la llibertat de viure amb qui i com es vulgui. Alhora que posa en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia a través de situacions hilarants. Una peça que, malgrat la distància temporal, tracta temes d’extrema actualitat. Vol submergir l’espectador en una afilada i delirant comèdia d’un dels grans mestres del nostre patrimoni teatralEl bon policia ha estat nominada recentment com a “Millor espectacle de proximitat” als Premis Teatre Barcelona.

ALHAYAT o la suma dels dies

Alhayat o la suma dels dies. Cia. La Viciosa

Seguirà l’esperat retorn de l’espectacle de Farré i Puig, un altre èxit de la sala, ALHAYAT o la suma dels dies de la companyia La Viciosa. Es podrà veure del 20 de setembre al 2 d’octubre, després d’haver hagut de suspendre funcions el passat mes de març. L’obra de la jove companyia, que va estar guardonada amb el Premi Nova Veu als XXIII Premis de la Crítica d’Arts Escèniques; està inspirada en fets reals i fa una crítica a la situació que viuen les persones refugiades. Un espectacle de teatre social que parla de l’espera, la por: la incertesa, però sobretot de l’amistat i de com la cultura és una força d’unió i motor de canvi.

A la tardor, un musical!

Finalment, l’inici de la tardor el protagonitzarà l’estrena a El Maldà del musical Disset anys de La Beatriz, una companyia que aposta per la multidisciplinarietat. I per posar en escena temes que com a joves els preocupen. Disset anys és un viatge a l’adolescència a través de cançons de musicals interpretades per Adrià Andreu, Albert Artigas i Anna Moseguí. Una peça nostàlgica i amb tocs d’humor que parla sobre el futur incert dels i les joves un cop acaben el batxillerat:  les seves pors i inseguretats. En definitiva, un concert teatralitzat a ritme de versions de cançons de musicals com RentDear Evan Hansen o Spring Awakening. Farà sens dubte gaudir a l’espectador i el transportarà a la seva adolescència i joventut. Es podrà veure de dilluns a dijous, del 4 al 14 d’octubre.

Una arrencada amb força que ens renova la il·lusió de reobrir les portes del teatre després d’aquest pausa d’estiu. Després d’un any molt complicat pel nostre sector, tenim moltes ganes de presentar la nova temporada plena de novetats!

La informació i les entrades dels espectacles que obriran la temporada 2021-22 es poden consultar a elmalda.cat, on també es troben els nous abonaments del teatre. La resta de la programació es donarà a conèixer el pròxim 15 de setembre , que enguany serà encara més especial. Representarà l’inici de la celebració dels 20 anys d’Els Pirates Teatre, companyia que gestiona l’espai des del desembre de 2013.

Doncs moltes graciés i felicitats per avançat! Estem en contacte!

 

EL BON POLICIA | RICARD FARRÉ I ARNAU PUIG
Del 24 d’agost al 17 de setembre 
(el 3/9 no hi haurà funció)
De dimarts a dissabte a les 20h. Diumenge a les 19h

ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES | CIA. LA VICIOSA
Del 20 de setembre al 2 d’octubre

De dimarts a dissabte a les 20h

DISSET ANYS | CIA. LA BEATRIZ
Del 4 al 14 d’octubre

De dilluns a dijous a les 20h

PREUS:
16€ anticipada de dimarts a divendres
18€ anticipada dissabte i diumenge
20€ directament a taquilla

LES ENTRADES ES PODEN ACONSEGUIR, AQUÍ

Créditos de la imagen:
• Silvia Poch

Créditos de la imagen destacada:
• Silvia Poch