El bullying als homosexuals es qüestiona al TGB a ‘Here comes your man’

12.07.2019

Author

El Teatre Gaudí Barcelona és a punt d’estrenar l’obra Here comes your man (Aquí viene tu hombre), escrita pel també actor Jordi Cadellans, que a la vegada dirigeix l’espectacle. La història que explica posa a judici dels espectadors el el bullying als homosexuals a l’escola. S’estrena aquest dimarts que ve, 10 de desembre.

Els alumnes d’una escola religiosa es reuneixen en un hotel per celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor. Morales i Torres no van ser amics ni tampoc tenen res en comú però acaben allotjant-se a la mateixa habitació.

Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en
canvi, diu que van ser els millors de la seva vida. Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia
com a únic objectiu sobreviure.

En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable… i el “bully” que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre. Amb: Marc Ribera (Morales) I Sergi Cervera (Torres)

INFORMACIÓ PRÀCTICA
HORARI dimarts i dimecres a les 20:30h
PREU: A partir de 12. Espectacle en castellà.
DURADA: 60 min (Sala Petita)
DATES: Del 10 al 18 de desembre

 

Author