El CAET – Terrassa presenta els primers espectacles del TNT

06.27.2019

Author

Avui s’ha presentat la programació setembre-desembre del CAET, que donarà el tret de sortida amb tres propostes programades dins del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències. Són els 3 primers espectacles que es coneixen del que serà la catorzena edició del festival de creació contemporània de referència i que es celebrarà enguany del 26 al 28 de setembre.

La peça inaugural serà Germinal, una representació escènica dels moments crítics de la història de la civilització creada pels francesos Halory Goerger i Antoine Defoort. També des de França arriba Par les temps qui courent… (Cia Carabosse) que omplirà els carrers de Terrassa d’acrobatistes, foc, música, poesia… Ambdues són obres que s’estrenaran a l’Estat aquest setembre al Festival TNT després d’haver girat per desenes de països del món.

L’altra proposta del festival que s’ha presentat avui és Gentry del col·lectiu català Mos Maiorum, una peça de teatre documental sobre el fenomen de la gentrificació que es va estrenar el passat estiu al GREC.

  • El Festival TNT presentarà la seva programació completa a finals de juliol a Barcelona i Terrassa amb presència d’artistes, representants institucionals i el director del festival, Pep Pla

RESERVEU LES DATES: #TNT19 del 26 al 28 de setembre de 2019

Author