El cap de setmana de l’Almeria Teatre us portarà ‘Cireres i Lentejuelas’ i uns nois ‘Autònoms’

01.21.2020

Author

L’Almeria Teatre estrena Cireres i lentejuelas, un espectacle de crítica en clau d’humor basat en la vida d’una aspirant a actriu que sofreix els entrebancs i desil·lusions típics del món de l’espectacle, i uns personatges que se superen a ells mateixos per assolir els seus somnis i arribar a l’auto coneixement. Però a vegades, aconseguir el que un desitja no aporta la felicitat definitiva. I reflexionaran sobre què és la felicitat, però no com artistes… sinó com a persones.

Remotament inspirada en la pel·lícula iraniana El sabor de las cerezas, d’Abbas Kiarostami, les Cireres ens recorden la dolçor de la fruita i escenes de la infància en què les cireres eren unes arracades, perfectes. També el principi de l’estiu marcat per la calor, les festes i l’alegria. Mentre que las Lentejuelas fan referència directa al glamour del show retro: els mags de finals de segle passat, les disfresses de ballarina, els vestits de les vedettes… i el cabaret en estat pur. Tot plegat, el que somien els nostres protagonistes.

Aquest peça neix amb el propòsit ferm d’actuar com a antidepressiu per a tots els espectadors que la visquin i l’objectiu de que qualsevol persona que entri a la sala n’ha de sortir més contenta, més pensativa i amb moltes més ganes d’aprofitar la vida que quan va entrar.

“Per què no et menges una cirera? Amb el seu sabor dolç segur que se’t passen tots els mals”, diuen…

FITXA ARTÍSTICA
Cireres i lentejuelas
Cabaret amb música en directe
Direcció Mireia Casado i Xavi Morató
Intèrprets Mireia Casado, Adrià Ardila i Elena Santiago
Pianista Marc Sumsi
Tècnic Gerard Bosch

ÚNICA FUNCIÓ! Diumenge 26 de gener a les 20.30h!
————————————

AUTÓNOMOS, EL MUSICAL
Quarta temporada d’èxit a l’Almeria Teatre!
Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure al món laboral, a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria i a un gestor molt particular són la premisa d’una comèdia sobre l’amistat i la superació de dificultats, que ha triomfat gràcies a un ritme desenfrenat, llenguatge televisiu i altes dosis de crítica.

Amb música en directe i els cameos especials d’Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet, Alba Florejachs, Ignasi Taltavull i Merche Ochoa!

Autónomos El musical
Un musical de
ÁLEX MARTÍNEZ VIDAL
ANDREU RAMI
JOAN BERENGUER

Tècnic i bona persona Juantxi Fernández
Presentadora Telenotícies Elisenda Carod
Reporter Martín Pagadera Ignasi Taltavull
Idea original i guió Álex Martínez Vidal, Andreu Rami
Composició Musical Joan Berenguer

Han posat acudits on no hi havia Tomàs Fuentes, Eugènia González, David Martos, Ignasi Taltavull, Merche Ochoa

Si encara no l’has vist, pots fer-ho els dissabtes a les 22h!

Més info i entrades aquí 

 

Author