El cicle Petit Romea, acull l’estrena de HIP HOP BIG!, una aventura on es troben la Caputxeta Vermella i en Peter Pan

01.15.2020

Author

Aquest diumenge dia 19 s’estrena al Teatre Romea, dinc del cicle El Petit Romea, HIP HOP BIG!, La gran aventura de la Caputxeta Vermella i en Peter Pan, el primer musical per a públic familiar creat per la periodista, directora (T’estimo,ets perfecte, ja et canviaré, 73 Raons per deixar-te) i autora de contes  infantils Elisenda Roca. L’espectacle compta també amb coreografies de HipHop de Gina de Haro i està interpretat per una desena de joves. Es podrà veure fins al 9 de febrer, els diumenges a les 12 h.

SINOPSI
La Fada dels Contes alerta que la Caputxeta Vermella i en Peter Pan s’han escapat dels seus contes. Dues aprenents de fades, la Fada Fantàstica i la Fada Farra hauran de trobar-los i retornar-los a les seves històries.

Però, mentre la Fantàstica vol complir les ordres, la Farra decideix divertir-se una mica i amb un encanteri els hi concedeix un desig. Quin? En Peter i la Caputxeta volen ser grans. Hi troben molts avantatges: s’hauran acabat els malsons nocturns, menjaran el que més els agrada, podran anar i tornar de casa sols, faran coses de grans que troben molt més interessants. Així que davant d’un mirall màgic demanen el desig i la Farra els transforma en dos joves, per a desesperació de la Fantàstica.

Però, ara que són grans, s’adonaran que la vida és més complicada del que esperaven. I és que quan vulguin tornar als contes, no sabran com fer-ho i hauran d’enfrontar-se a molts perills.
Sort en tindran les fades de l’ajuda dels nens i nenes que hi haurà al teatre per desfer l’encanteri i, gràcies a la fórmula HipHopBig! tornaran a ser petits. I entendran que per arribar a grans primer han de viure i aprendre moltes coses.

Un conte de contes sobre la màgia, a ritme de Hip-Hop, on els petits espectadors seran també els protagonistes!

Entrades, aquí

Author