El Cinema Yelmo projecta en exclusiva l’òpera ‘L’holandès errant’, en directe des del Met de Nova York

03.12.2020

Author

Nova York torna a Barcelona i a Tarragona amb una altra proposta: la mítica òpera de Wagner L’holandès errant, es podrà veure en directe des del Met de Nova York al Cinema Yelmo, a través de + Que Cinema, la seva finestra de continguts alternatius. La projecció en exclusiva tindrà lloc aquest dissabte 14 de març

El gran baix-baríton sir Bryn Terfel torna a la companyia per primer cop des del 2012, com el capità de vaixell maleït, condemnat a navegar sense rumb pels mars durant tota l’eternitat. Valery Gergiev dirigeix ​​aquesta nova producció de François Girard, el qual, a la visionària representació de Parsifal l’any 2013, va establir els estàndards més recents del Met pel que fa a les produccions de Wagner.

Amb els magnífics decorats de John Macfarlane, la nova producció de Girard transforma l’escenari del Met en un quadre ric en matisos i nivells que recorda una pintura a l’oli de grans dimensions. La soprano alemanya Anja Kempe dotada d’un gran talent, fa el seu debut al Met com la devota Senta, l’amor desinteressat persegueix l’Holandès. S’uneixen a ella Franz-Josef Selig en el paper del seu pare, Daland  i el tenor Sergey Skorokhodov com Erik, el seu antic amant a què ha abandonat.

Les sessions d’òpera es transmeten en exclusiva i en directe des de Nova York en 23 Yelmo Cinemes de 15 ciutats. Pel que fa a Catalunya es podrà veure a  Barcelona (als cinemes Comèdia i Icaria) i a Tarragona (al Parc Central).

Més informació i venda d’entrades: https://www.yelmocines.es/mas-que-cine

Properes Òperes Met als Cinemes Yelmo:

Tosca, de Puccini
Abril 11

Maria Estuardo, de Donizetti
Maig 9


Sobre + Que Cinema de Cinema Yelmo

+ Que Cinema és la finestra de Cinema Yelmo dedicada especialment a concentrar sota un mateix paraigües tots els continguts alternatius a la cartellera convencional.

Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, anime, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que han de ser vistos en pantalla gegant.

Cinema Yelmo, empresa líder de el sector de l’exhibició a l’Estat espanyol, és part de Cinépolis, segona cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia, Xile, Brasil , Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia. Yelmo compta amb els més avançats sistemes de projecció i so, les seves sales ofereixen una gran espectacularitat i la millor experiència d’oci i cinema possible

Compta amb 480 pantalles, totes elles 100% digitals, i 48 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Canàries, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, València, Valladolid, Saragossa, Biscaia i Navarra. Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales com: la Projecció Digital, sales Junior, Cinema Yelmo Premium, Cinema Yelmo Luxury, així com retransmissions en directe via satèl·lit.

Author