El Conservatori Superior de Dansa (CSD) comunica que el 6 d’abril serà una Jornada de Portes Obertes

02.12.2024

Author

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre organitza el dissabte 6 d’abril a partir de les 8.30h una jornada de portes obertes i una setmana de visionat de classes del 8 al 12 d’abril; per tal de donar a conèixer els seus estudis de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa.

Amb l’objectiu que els futurs estudiants del CSD coneguin amb més profunditat els estudis del centre;  es duran a terme unes classes de dansa gratuïtes impartides per professorat del centre i preparatòries de les proves d’accés.

La jornada s’iniciarà a les 8.30 del matí amb la benvinguda a càrrec de l’equip directiu de l’escola; i una sessió informativa sobre l’oferta dels estudis superiors de dansa on es podrà fer preguntes per resoldre els dubtes: sobre els requisits d’accés i el funcionament de les proves d’accés. Trobareu el detall de la jornada de portes obertes en aquest document.

Seguidament és farà un tastet de les classes del CSD, tant des d’una vessant pràctica com teòrica. Així, hi haurà sessions tècniques de dansa de diversos estils, sessions d’improvisació, introducció a la teoria de la dansa;  o fonaments pràctics de la didàctica o del moviment, entre d’altres, a càrrec del professorat del CSD.

D’altra banda, també s’ofereix la possibilitat de visionar les classes del dilluns 8 al divendres 12 d’abril;  en horaris compresos entre les 8.30 i les 15 h

Tant per poder assistir a la jornada preparatòria de les proves d’accés el 6 d’abril;  com al visionat de classes del 8 al 12 d’abril, cal inscriure’s a través dels dos formularis que trobareu en l’apartat: Portes obertes CSDLa data límit d’inscripcions és l’1 d’abril.

Author