El Festival Circ Cric ajorna la seva 11à edició a causa de la crisis sanitària COVID19

04.27.2020

Author

El Festival Circ Cric ens comunica que ajorna sine die la seva 11a edició a causa de la crisi sanitària COVID19. Us reproduïm el seu escrit: 

Dilluns 27 d’abril 2020 .- L’actual situació de pandèmia declarada per l’OMS i l’acolliment del CIRC CRIC de les recomanacions establertes pel govern per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, entre les que es troba la suspensió de tot tipus d’espectacle amb públic present, obliga a la direcció del Festival Circ Cric a ajornar sine die l’edició d’enguany, que tenia dates d’exhibició de l’1 de maig al 20 de juny del 2020.
Des de l’organització del Festival s’està treballant en la devolució total de l’import de les entrades, incloent les despeses de gestió. La campanya escolar, que enguany comptava amb més de 10.000 nens, queda aplaçada si les condicions ho permeten a la propera tardor o a la primavera del 2021.
La 10à edició va tancar amb més de 25.000 espectadors esdevenint el a festival de referència i punt de trobada dels seus professionals i consolidant amb molt d´èxit el seu projecte d’unir circ i natura al peu del Montseny. En aquest sentit el Centre de Recerca de les Arts del CIRC, CRAC continua treballant, amb la direcció de la companyia Tortell Poltrona, dins de la seva seu estable de creació, per a treballar en un espai que produeixi i programi espectacles de circ, un espai fix d’innovació i aprenentatge obert a tots els projectes de circ.
El CRAC és una reserva de circ,  un laboratori on es creen i es fabriquen somnis, on s’investiga, es produeixen i es difonen espectacles. Un espai on es respira circ que tornarà a obrir les seves portes quan finalitzi la crisi sanitària del COVID-19.
Des de la direcció del Circ Cric, en nom de Montserrat Trias i Jaume Mateu es vol donar les gràcies a tots els assistents a edicions anteriors i fer menció especial als més petits de la casa que estan donant lliçons de comportament als més grans.

Aviat el circ tornarà al Montseny de la mà del CIRC CRIC!

Author