‘El gran mercado del mundo’, de Calderón de la Barca amb edició crítica d’Ana Suárez, ja disponible a les llibreries

06.12.2019

Author

Amb la voluntat d’apropar encara més el teatre a la ciutadania i de facilitar l’accés a la cultura, el TNC publica en col·laboració amb Arola Editors la majoria dels textos de les obres. Els llibres es poden comprar a les taquilles del TNC, a la web del TNC i a les principals llibreries de Catalunya. Paral·lelament, aquestes publicacions també es poden comprar en edició llibret d’estrena a un preu de 3 €, en venda al personal de sala del TNC i només mentre l’espectacle està en cartell. La temporada 2017-2018 el TNC va vendre 2.934 llibrets d’estrena mentre que la temporada actual la xifra ja suma 4.615.

El TNC ja ha publicat més de 200 títols, i el llibre d’El gran mercado del mundo és el vuitè i últim text de la temporada 2018-2019, juntament amb Els Jocs Florals de CanprosaCartografía de una desapariciónAlba (o el jardí de les delícies)Afanys d’amor perdutsLa bona persona de SezuanEl futur i Stabat MaterEl llibre d’El gran mercado del mundo, de Calderón de la Barca amb edició crítica d’Ana Suárez, ja es troba disponible a les principals llibreries de Catalunya, així com a les taquilles i a la web del TNC.

Pel que fa a l’espectacle de Calderón de la Barca amb versió i direcció de Xavier Albertí, El gran mercado del mundo és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i de la Compañía Nacional de Teatro Clásico (CNTC) que es podrà veure fins al 22 de juny a la Sala Gran del TNC.

Author