El Jove Teatre Regina estrena el monòleg ‘JA JE JI JO JU’, de Àngel Martín.

11.19.2019

Author

El Jove Teatre Regina ens comunica l’estrena de JA JE JI JO JU, el nou espectacle de l’còmic Àngel Martín, a partir d’aquest divendres dia 22 de novembre.

A JA JE JI JO JU, aquest humorista televisiu es planteja què passaria si Paulo Coelho tingués raó i no és massa tard per donar aquest cop de volant que ens col·loca de cop al carril que nosaltres volem o, almenys, en un carril una mica més proper a el dels nostres somnis. Segons Àngel Martí, “potser aquest cop de volant suposi treure de la carretera a algun cotxe, però, escolta, qui t’assegura que en aquest altre cotxe no hi va el gilipolles que mai t’escolta, l’imbècil que sempre se’n fot de tu o simplement un idiota que mereix la mort? “

I encara continua el còmic: “En algun moment de la nostra vida, ha passat una cosa que ens ha desviat completament dels nostres somnis i ens ha ficat en una espiral de rutina i desencant, que ens ha convertit en aquesta merda que som ara: unes criatures totalment desubicades. Però la bona notícia és que podem canviar això “, adverteix.

Així, per una nit, Àngel Martín, proposa que aparquem les nostres diferències de gènere, raça o edat per intentar descobrir si tots estem tan perduts com ell i, sobretot, que passaria si Paulo Coelho tingués raó (al cap i a la fi, el multimilionari és ell).

Per celebrar els seus gairebé vint anys de monòlegs, la posada en escena va més enllà del “blabla”: inclou un piano i una sèrie d’esquetxos a l’estil Solocomedia.

SOBRE ÀNGEL MARTÍN
Nascut a Barcelona, ​​Àngel Martín va començar treballant, al costat del seu pare i un amic d’aquest, en un grup musical en balls per a la tercera edat. Amb els diners que rebia, va començar a pagar-se estudis d’interpretació en una acadèmia de la ciutat, on, segons ell, la majoria de papers que li van atorgar van ser de tipus fosc i misteriós.

Després fitxar per Paramount Comedy, es va donar a conèixer al mític programa Sé lo que hicisteis (La Sexta), al costat de Patricia Conde -amb qui ha tornat a coincidir en l’actual programa Posar cera, polir # 0- i va ser també el presentador d’Òrbita Laika a La 2.

En cartell fins al 20 de desembre. Entrades, aquí

Author