El Liceu, que se suma a la Barcelona Week, ha estat nominat als premis Fedora amb un projecte de creació comunitària sobre el Raval

02.24.2020

Author

El Liceu està nominat als Premis Fedora amb un projecte d’òpera comunitària de nova creació amb els veïns i veïnes del barri del Raval de Barcelona. El Teatre competeix en aquests guardons amb altres projectes provinents del Teatro La Fenice, el Festival Castell de Peralada, el Festival d’Aix-en-Provence o la Staatsoper de Stuttgart.

En aquest context, el Gran Teatre del Liceu crea una línia de producció comunitària anomenada OPERA PRIMA amb els objectius de crear un projecte de llarga durada que sigui l’inici d’altres sinèrgies comunitàries; aproximar l’òpera des de la participació i co-creació activa a una població diversa; potenciar la diversificació i aportar credibilitat i reconeixement a la creació artística de caràcter comunitari i oferir la pròpia institució del Liceu una experiència transformadora.

El nou projecte comptarà amb la dramatúrgia de Victòria Spunzberg, la composició d’Arnau Tordera, la direcció escènica de Ricard Soler i la direcció musical d’Alfons Reverté i amb la participació d’associacions, institucions, agrupacions de veïns i veïnes, i un gran representativitat del teixit social del barri del Raval.

El Liceu se suma a la Barcelona Week

Us recordem que el Gran Teatre del Liceu s’ha sumat a la campanya Barcelona Week, que ofereix una nova proposta de valor durant els mateixos dies que s’anava a celebrar el Mobile World Congress. Es tracta d’una reacció ràpida, positiva i amb contingut cultural, gastronòmic, hoteler i de comerç que va dirigida a tota la ciutadania.

Des del Liceu us oferim una promoció de 2×1 en les entrades de La Clemenza di Tito dels dies 25 i 27 de febrer a les zones 1 a 5. Cal introduir el codi promocional BARCELONA al realitzar la compra. Subjecte a disponibilitat.

Per a més informació sobre l’espectacle, podeu recuperar la notícia que vàrem publicar a la presentació als mitjans.

Per a les entrades, premeu aquí

Author