El Lliure prorroga les funcions del premiadíssim muntatge ‘A.K.A. (Also Known As)’

11.28.2018

Author

Si fins ara ja estava triomfant, desprès de l’aclaparador èxit als Premis Butaca, A.K.A. (Also Known As) no para d’acumular addictes. Davant la demanda i després d’exhaurir entrades per a totes les funcions quan encara falten tres setmanes per a l’estrena, el Lliure ha optat per prorrogar l’estada del muntatge i ens comunica que es podrà veure fins al 30 de desembre a l’Espai Lliure.

Després d’una gran temporada a la Sala Flyhard, A.K.A. (Also Known As) s’ha proclamat guanyador de 4 Premis Butaca: millor Espectacle de petit format, millor Text per Daniel J. Meyer, millor Direcció per Montse Rodríguez i millor Actor per Albert Salazar.

“Aquesta obra va de la identitat. De la diferència entre el que sents que ets i allò que la societat determina que ets. Del dins i del fora”, diu J. Meyer. Una comèdia sobre la identitat individual i social i les seves fronteres líquides, que recull elogis allà on va. L’interpreta únicament l’Albert Salazar.

Un retrat de l’adolescència i una història d’amor juvenil i de denúncia del racisme

“Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys o 16… Vaig a escola, m’avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip hop… i un dia conec la Clàudia i… màgia!” A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos en el qual, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus fonaments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat i pot ser que no sigui del tot qui ha decidit ser perquè, en el fons, som qui sentim que som o qui la gent creu que som?

URGENT: les entrades per a les noves funcions ja són a la venda: brillo!!! 

Author