El Mago Pop es declara amfitrió de Arnold Schwarzenegger i li ofereix una Butaca del Victòria per sempre!

09.20.2019

Author

Vaig rebre una convocatòria per anar al Teatre Victòria, on asseguraven que El Mago Pop era l’amfitrió de l’Arnold Schwarzenegger. Coneixent-lo, vaig pensar que seria la presentació del seu  espectacle Nada és imposible o l’obertura del teatre, i que faria aparèixer el Schwarzenegger de dins d’un got o en una imatge virtual, vestit d’acomodador. Us ho explico perquè normalment fem arts escèniques i aquesta notícia no ho és ben bé. Per en farem una croniqueta, perquè cada dia no es pot dir: Avui no vindré perquè he quedat amb en Schwarzenegger!

Començaré per l’arribada al teatre. Feia temps que no passava pel davant i… renoi, s’ha posat guapo! Tota l’entrada està canviada, amb una blancor potent i molt bonica. Hi havia un noi a l’entrada que ens controlava un a un, ja deu passar quan hi va gent tant famosa. O un polític, que en el fons, el Schwarzenegger  va ser  Governador a  Califòrnia i encara mantén el tracte.  Aquí ja vaig començar a sospitar que potser hi era de debò, en Schwarzenegger!

Efectivament, hi era. Només començar l’acte, ja va seure a l’escenari, sense que el Mago Pop hi hagués d’intervenir. A hores d’ara ja sé -i vosaltres també, és clar- que és a Barcelona, que passeja pel Metro, que a més de actor i exgovernador, és fisioculturista i l’inventor-organitzador de l’Arnold Classic Europe, un festival esportiu on hi participen una bona pila de catxetes molt vistosos, nois i noies, que diu que en total hi hauran anat aquests dies vora 7.000 esportistes (acaba diumenge dia 22). Un campionat que se celebra cada any en un lloc diferent i aquest, que estem de moda, ha tocat a Barcelona. És la IX edició. I ja està, que nosaltres no fem esports!

Continuo amb el teatre. Què maco que està!  Les parets de dintre també estan pintades amb formes blanques. I a l’escenari, a banda i banda, hi ha com uns edificis, tot blancs, amb planta baixa -porta- i pis -finestra-. No sé si quedaran així sempre o tenen a veure amb l’espectacle Nada és imposible. Bé, això ho sabrem aviat.  Ja no falta gaire per a l’estrena!

Ens han fet la presentació de tot plegat i… del Sr. Governador! S’ha parlat de l’Arnold Classic Europe i ha començat el torn de preguntes, la majoria sobre el Festival. Ha dit que des dels 15 anys que fa gimnàs saludable i que li ha anat molt bé per a la vida, tant per a la seva  trajectòria com a actor com per la de polític. “Penso que organitzar aquests festivals de fitness pel món pot ajudar altres persones, tant com m’ha ajudat a mi.” Ens ha parlat del seu soci, un home amb una gran capacitat d’organització a qui va conèixer l’any 1970. “Em va dir que, quan es retirés, seriem socis. I ara té 93 anys! El seu fill és el que porta la torxa del Festival.”

I un clàssic: “M’agrada molt Barcelona, sempre que hi vinc vaig a veure els edificis de Gaudí, la Sagrada Família… M’encanta l’art tan variat que teniu: el Barri Gòtic, el centre històric, els barris elegants… i vull destacar lo bé que em tracten a l’hotel on m’allotjo.”

Un moment divertit ha estat quan l’Ester Bertran, de Tot es mou, l’ha entrevistat en directe, confessant-li que era el seu ídol des de que va dir allò de Sayonara Baby i li ha demanat que ho digués en català així: “Ves a pastar fang, baby.” No se’n ha sortit!


EL MAGO POP, L’AMFITRIÓ
Si l’acte s’ha celebrat al Teatre Victòria, del que El Mago Pop n’és propietari, això ja li atorga el càrrec d’amfitrió.  Al final de l’acte ens ha regalat uns jocs de màgia d’aquells impossibles, com ara posar una pantalla a l’escenari perquè es veiés el que feia de prop, i encendre una espelma de la pantalla, en comptes de la de debò.

El Mago Pop es declara amfitrió de Arnold Schwarzenegger

La resta, també una delícia. En  Schwarzenegger s’ha barrejat amb el públic i el Mag ha fet màgia per les butaques, el que ha convertit l’acte en una festa propera. Abans d’acabar, el Mag li ha donat les gràcies i un regalet, i li ha dit que podia tornar al seu teatre sempre que ho volgués o necessités, pel que li ha demanat de signar una placa, per posar-la al seient quan li hagués de guardar. I ha acabat  dient una cosa semblant a allò que pensava jo al principi: “Mai a la vida havia imaginat que us demanaria un fort aplaudiment per a Arnold Schwarzenegger!”

Ei, no ens perdem ara!: Nada és impossible s’estrena el 9 d’octubre, però les prèvies ja comencen diumenge. Trobareu les entrades aquí.

Author