El mentalista Toni Bright fa una única funció al Jove Teatre Regina l’1 de novembre

10.25.2019

Author

S’acosta l’1 de novembre, una diada avui ja per a tots els gustos. A més del record i culte als nostres estimats desapareguts, anivell festiu es pot fer una castanyada per donar la benvinguda a la tardor o  celebrar una mena de carnaval d’hivern, rememorant la nit de Halloween, una festa d’origen celta que té a veure amb el culte als morts, però d’una manera festiva. Alguns teatres han decidit fer-ne ressò i preparar una programació especial, com ara el Jove Teatre Regina, que acull l’espectacle Tornar a creure, del mentalista Toni Bright. Una proposta plena de misteri de la que s’en farà una única funció l’1 de novembre, a les 20.30 h.

Tornar a creure posa a prova els límits de la consciència i planteja una sèrie d’interrogants que el públic va descobrint en directe: Es pot contactar amb els esperits? Es pot endevinar el número de loteria? Poden doblegar forquilles o culleres amb la ment? Es pot llegir el pensament de les persones?

Com insinua el títol, el repte està en arribar a creure allò que s’escapa de les nostres ments. I, naturalment, això té una especial significació si ho vivim coincidint amb una festivitat embolicada de misteris, creences i supersticions com és la de Tots Sants o Dia dels Morts.

Segons Toni Bright: “Si realment tens esperança, fe, convicció i pensaments positius, tot el que creguis ho podràs fer realitat. Per això cal creure per veure, perquè, si creus en alguna cosa i tens il·lusió en què es compleixi, es podrà fer realitat.” I en aquest sentit, Tornar a creure és, per al mentalista, “un cop de ma perquè la gent segueixi creient.”

Toni Bright té com a lema personal i professional que a la vida no es tracta de veure per creure, sinó de creure per veure. Un altre dels seus espectacles més coneguts és No et creguis la veritat. Com veiem, la creença és un pilar fonamental en l’activitat de l’artista.

Natural d’Elx, Toni Bright és considerat un dels millors mags especialitzats amb la ment del nostre país i té un do especial per despertar l’entusiasme del públic. A Tornar a creure, li agrada que els espectadors participin de la proposta, independentment de la seva edat, ja que “els adults s’ho passen com si fossin nens, i els nens, com si fossin adults.”

Recordeu: només un dia! Entrades, aquí

Author