El Mercat de les Flors posa en marxa la proposta ‘No et desballis!’

03.23.2020

Author

El Mercat de les Flors se suma a tots erls teatres i equipaments que ofereixen activitats per la xarxa. Aquest és el seu COMUNICAT:

Des del passat 12 de març el Mercat de les Flors ha hagut de tancar les seves portes i cancel·lar diversos espectacles per fer front a la situació de risc greu per a la salut que estem vivint en aquests moments. Fins ara s’han suspès les estrenes de La Intrusa i de Marina Mascarell amb l’Skanes Dansteatre, la Constel·lació de la Lia Rodrigues, el cicle El Circ d’Ara Mateix i la peça Oscyl. Al Mercat s’està treballant per tal de presentar de nou aquests espectacles dins la propera temporada a partir de la tardor del 2020.

Malgrat aquesta insòlita situació, el Mercat de les Flors ha volgut posar en valor la cultura, la dansa, la creació, el joc i el pensament. Per això, a través de la seva web www.mercatflors.cat, s’ofereix cada tres dies un menú coreogràfic, que inclou:

– espectacles sencers de companyies com Mal Pelo, Baró d’Evel, Roberto Olivan, Marina Mascarell, Àngels Margarit/Cia. Mudances, Israel Galván, Pere Faura, Thomas Noone, Sònia Sánchez, Sol Picó, etc.

– retrats coreogràfics, per descobrir la intimitat creativa d’artistes com Cesc Gelabert, Merce Cunnigham, Rafael Bonachela,  Iago Pericot, Sidi Larbi Cherkaoui, La Veronal, Baró d’Evel… entre molts d’altres. Els retrats han estat realitzats per Núria Olivé-Bellés.

 – reflexions en torn la dansa, articles de  dansa de diferents autors, dirigits pel professor Robert Fratini, que ens facilitaran una lectura més profunda de les peces coreogràfiques que hem pogut veure al Mercat.

 L’equip del Mercat està treballant per realitzar al més aviat possible el retorn de les entrades dels espectacles cancel·lats.

 #NoEtDesballis. 

Author