El Mercat de les Flors programa tres espectacles familiars per Nadal

12.21.2019

Author

S’apropa el Nadal i el Mercat de les Flors vol acollir les famílies senceres al seu espai. Per això, excepcionalment ha programat 2 espectacles per a tota la família i una peça per als més petits.

Del 27 al 30 de desembre acolliran el 23è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9 Barris amb l’espectacle Nu, de Quim Girón. Aquest treball es va presentar l’any passat a l’Ateneu però es va haver de suspendre per la lesió d’un dels seus intèrprets.

També del 27 al 30 els més petits podran gaudir de Jungla, de les Big Bouncers.

I per últim els dies 3, 4, 5, 11 i 12 de gener Play, el nou espectacle de la companyia Aracaladanza, que ha presentat al llarg de tots aquest anys nombrosos espectacles al Mercat de les Flors.

SOBRE NU, de Quim Giron.
Recomanat a partir de 4 anys

Nu és un espectacle de circ contemporani que parla amb senzillesa i transparència de les relacions humanes i de com aquestes interactuen amb els objectes. El contacte dels cossos amb aquests objectes crea situacions absurdes plenes de màgia, de poesia i d’un humor ple de tendresa. 5 artistes en escena que conviuen amb diferents llenguatges escènics per descobrir-se en un espai híbrid.

El Circ d’Hivern és un dels projectes més importants i estables de la creació de circ a Catalunya. Iniciat l’any 1996 per l’Ateneu Popular de Nou Barris, centre sociocultural públic que funciona segons un model de gestió comunitària nascut de l’ocupació veïnal l’any 1977. Quim Girón, director de Nu, és fundador i director artístic de la companyia de circ contemporani Animal Religion.

Direcció artística Quim Girón / Artistes Quim Girón, Xavi Sánchez, Anna Aro, Ingrid Esperanza, Wanja Kahlert (en substitució de Joan Català) / Música i espai sonor Joan Cot / Espai escènic Mercè Lucchetti / Vestuari Adriana Parra / Disseny il·luminació Joana Serra / Dramatúrgia i ajudant direcció Carlota Grau / Mirada externa Jordi Fondevila / Tècnic rigging Marco Ruggero

DATA: Del 27 al 30 de desembre
HORA: 20 h (dg 18 h)
PREU: 16 € (menors 14 anys 8 €) 
——————————————

SOBRE JUNGLA, DE BIG BOUNCERS
Recomanat de 2 a 5 anys

Big Bouncers / Jungla ©Tristan Perez-Marti

 Aquesta peça és un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons: Jungla és un espectacle per a petits i grans on veurem cossos que es camuflen, brillen, suren, reboten, s’estiren i es transformen constantment en un espai sense explorar on la sorpresa i la màgia poden aparèixer en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

El col·lectiu Big Bouncers, format el 2012 per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol, s’articula al voltant de tres eixos: la creació escènica, la creació de performances per a espais no convencionals i la pedagogia. La passada temporada vam dedicar una constel·lació a aquest col·lectiu de creadores.

Direcció Big Bouncers / Creació Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia de Querol, Ursa Sekirnick / Interpretació Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnick – Mireia de Querol

DATA: del 27 al 30 de desembre
HORA: 17 h (dg. 12 h)
Sala PB 10 € (infants 8 €)
——————————————

ARACALADANZA presenta Play
Recomanat a partir de 5 anys

Amb 24 anys de trajectòria, Aracaladanza, dirigida per Enrique Cabrera, és tot un referent nacional en la creació d’espectacles per a petits i joves que sedueixen també als adults. En el seu nou treball Play, la companyia parteix del joc per desenvolupar el seu fascinant univers, en el qual la màgia que es crea amb la coreografia, la llum, el vestuari i l’escenografia transforma la realitat.

Idea i direcció Enrique Cabrera / Coreografia Aracaladanza

DATA: Del 3 al 5 i 11 i 13 de gener
HORA: 18 h (dg 12 h)
PREU: 16 € (menors 14 anys 8 €) 

Author