El Mercat de les Flors proposa una aplicació de dansa per als petits. Mercat de les Flors

04.20.2020

Author

El Mercat de les Flors ha obert una aplicació de dansa especialment pensada per als més petits de la família. Així ens ho han COMUNICAT:

*Map to the Stars, l’aplicació digital del Mercat per dur la dansa les escoles, ara accessible per a tothom.
*Durant el període de confinament obrim l’app com a recurs per a les famílies

Map to the Stars és una eina digital gratuïta per a tauletes i telèfons intel·ligents adreçada principalment als mestres de primària, però que durant les properes setmanes estarà oberta a totes les famílies que vulguin portar la dansa i el moviment a casa seva.

 Mitjançant una sèrie de propostes pràctiques, amb vinculacions a diverses àrees de coneixement acadèmiques, es podran trobar diferents tipus de jocs i tutorials de vídeo per fer moure, concentrar i relaxar als infants, sense que es necessiti tenir coneixements previs de dansa.

 L’aplicació està formada per activitats de diferents durades i complexitats per treballar, per exemple, des de les matemàtiques fins a la geografia, així com jocs de ritme,  per despertar el cos o per moure’ns amb la respiració. A més a més és una eina traduïda a 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i holandès.

Map to the Stars està disponible per a Android i iOS, i es pot descarregar a les plataformes de Google Play i App Store pel nom: 

MAP TO THE STARS – MTTS. Una vegada l’aplicació estigui instal·lada es podrà accedir amb l’usuari i contrasenya següents:
usuari MER_noetdesballis
contrasenyaxgH9N5Yy

Map to the Stars va comptar amb el suport de la Unió Europea- Creative Europe i va ser desenvolupada pel Ballet National de Marseille,  el centre de creació ICK d’Amsterdam, Il Museo dei Bambini de Roma, el Mercat de les Flors de Barcelona, junt amb el desenvolupador tecnològic Manuvo i la direcció artística del coreògraf Eric Minh Castain.

Pots trobar més informació a https://mercatflors.cat/map-to-the-stars/

 

Author