El musical ‘El Médico’ deixa Madrid i surt camí del Tívoli

01.13.2020

Author

El musical El Medico, basat en el best-seller de Noah Gordon, va tancar ahir a la nit la seva segona temporada a Madrid després de ser vist per més de 250.000 espectadors. Aquesta superproducció posa rumb ara cap a Barcelona, on s’estrenarà al Teatre Tivoli el proper 2 d’abril, sent el musical més premiat de la temporada (11 Premis de l’Públic Broadway World Spain, 5 Premis de Teatre Musical, Premi MET a el millor musical) i l’espectacle musical número 1 de la crítica.

La producció es podrà veure, doncs, a Barcelona on seguirà encapçalat per Daniel Diges i Gerónimo Rauch, que s’alternen en el paper protagonista, amb un elenc de més de 30 persones i una orquestra de 20 músics.

El Medico, el musical és una producció per a tota la família en la que han participat grans noms nacionals i internacionals. Lorenzo Caprile ha estat l’encarregat de dissenyar els 350 vestits que apareixen en escena; Alfons Flores (escenògraf de la Fura de l’Baus) ha recreat amb una espectacular escenografia, els tres mons on transcorre la història: Londres, el desert i Ispahan. Jorge Blass s’ha encarregat dels efectes de màgia, i Olly Stell de el disseny de so. La música ha estat composada pel compositor Iván Macías i el llibret porta la signatura de Félix Amador.

L’ARGUMENT
El musical El Medico explica l’aventura i el viatge de Rob J. Cole des del enigmàtic Londres de segle XI fins a la luxosa Pèrsia per complir el seu somni: convertir-se en metge. una experiència que marcarà la seva vida enfrontant-se a situacions mai pensades i on
descobrirà el valor de l’amistat i l’amor.

En continuarem parlant.

Author