El musical ‘Lo nuestro estaba cantado’, arriba a Barcelona, a l’Aquitània Teatre

11.16.2023

Author

LO NUESTRO ESTABA CANTADO d´Ignasi Vidal, adaptació de Miguel Molina, música i lletres de Ferran González i direcció d´Alícia Serrat;  és un  musical que va néixer a Madrid de tes ganes de portar l’off Broadway a Espanya; un musical de creació pròpia, amb autors d’aquí, donant visibilitat al talent que hi ha en aquest país. Ara arriba a Barcelona, on el podrem gaudir al Teatre Aquitania.

Rocío Madrid,  a  la que per primer cop podrem veure en un escenari de Barcelona;  i  Jaume Casals, que a bon segur recordarem de la versió teatral de Krampack, protagonitzen aquesta joia musical.

L’obra ens presenta a Joel i Daniela, que decideixen divorciar-se després d’haver discutit per tot. Atrapats en un ascensor dels jutjats, repassen la seva vida en parella; i descobriran que el que els hi passat en realitat….. “estaba cantado”. Un musical d’aparença senzilla, però amb uns divertidíssims girs dramàtics inesperats que sorprendran l’espectador. A més, per arrodonir  la proposta, compta amb un “deu” amb la veu ni més ni menys que de:  Carlos Latre!

LO NUESTRO ESTABA CANTADO
Del dv. 24.11.23 al dg. 21.01.24

TEATRE AQUITÀNIA

Author