El musical per a públic familiar ‘Artaban, la llegenda del quart rei mag’, aquest Nadal a l’Onyric Teatre Condal

12.11.2018

Author

Aquest Nadal el Teatre Condal de Barcelona inscriu al seu programa Onyric un musical per a tota la família. Es diu Artaban, la llegenda del quart rei mag, ens descobreix la història d’un jove príncep que es va sumar a l’expedició dels tres Reis Mags d’Orient per demostrar al món que era capaç de fer coses importants… encara que  pel camí es va adonar que les grans missions són tant importants com els petits gestos que es fan al llarg del trajecte. Una història llegendària amb missatge que segur atraparà a petits i grans. I amb un equip tècnic i artístic de primera magnitud!

El musical es podrà veure en dies concrets des de demà avui mateix, 11 de desembre i fins el 4 de gener amb sessions de matí i tarda a l’Onyric Teatre Condal per, així, facilitar el poder venir a gaudir de l’espectacle amb tota la família.

L’espectacle, coproduit per A Grup Vocal i Puça Espectacles, està dirigit per Marc Angelet, amb música i direcció musical de Marc Sambola i lletres de Yasmina Rincón. El text està escrit per Marc Rosich i és una adaptació de la novel·la novel·la The Other Wise Man de l’escriptor Henry van Dyke. El repartiment està format per Iris di Cassi, Laura Manchón, Laura G. Ballbé, Laura Bacaria, Ana Extremera, Júlia Diaz, Raimon Ferrer, Francesc Abril i Joan Mas.

 

SINOPSI
Què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres Reis Mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures.

La nit de Reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres Reis Mags seguint l’estel d’Orient.

Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tant importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.

 

ARTABAN, LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG
ONYRIC TEATRE CONDAL

DIES DE FUNCIÓ:
Dimarts 11 de desembre, 20.00h (estrena)
Dijous 27 de desembre, 12h i 17h
Divendres 28 de desembre, 12h
Dissabte 29 de desembre, 12h
Dimecres 2 de gener, 12h
Dijous 3 de gener, 12h i 17h
Divendres 4 de gener, 12h

Més informació i preus a:
la meva carta als Reis

Author