‘El Petit Príncep’, el viatge continua cap a la sisena temporada!

07.19.2019

Author

Després de 6 anys, més de 400 funcions i 250.000 espectadors, El Petit Príncep farà una 6a Temporada al Teatre Barts aquest Nadal. L’espectacle que firmen Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 ja s’ha convertit en un clàssic del Nadal a la cartellera de la ciutat. Un musical que any rere any emociona a grans i petits i que enguany estrena nou repartiment.

ARTICLE D’ÀNGEL LLÀCER:
JO DE GRAN VULL SERCOM EL PETIT PRÍNCEP!

Quan ens vam plantejar fer un musical d’El Petit Príncep partíem de la premissa que l’obra de Saint-Exupéry és una de les narracions més difoses i estimades arreu del món. Ha estat adaptada al cinema, al teatre, a l’òpera, ala ràdio…El Petit Príncep és una història d’abast universal. El nostre objectiu a l’hora de posar-nos a treballar-hi ha estat dur-lo a escena com mai abans s’havia vist. Com fer-ho? Per començar, respectant la seva essència, el seu cor. El text de Saint-Exupéry té moltes lectures possibles, no és una obra que posa sucre a la vida, sinó que es pot llegir com una narració cruel, que ensenya les misèries de les persones. Des d’un punt de vista molt dolç, si es vol. També és una història d’amor perquè explica el viatge que fa un nen per comprendre aquest sentiment.

Per portar a escena aquest text metafòric i ple de poesia, hem treballat en el disseny de mappings que generen tot un seguit de textures i espais que ens permetran donar volums i colors a cadascun dels escenaris de l’obra. Ens sentirem dins l’univers creat per Saint-Exupéry;creuarem el desert, trepitjarem l’herba, volarem per sobre de l’asteroide B612, visitarem el planeta del rei i ens perdrem dins el món del geògraf. Cada disseny serà una explosió visual amb tots els detalls. A més, perquè l’experiència del viatge sigui el més real possible, hi haurà un sistema de so que permetrà que la música tingui una presència excepcional a l’espectacle,tot creant una muntanya russa d’emocions que ens farà sentir, com sent el Petit Príncep, alegria, il·lusió, decepció, curiositat…Fer el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai.

M’imagino a la gent de la meva generació venint al teatre amb els seus fills per ensenyar-los la història d’El Petit Príncep a través del nostre espectacle.I sí, jo de gran vull ser com ell, com el Petit Príncep: una persona que diu sempre la veritat, que no té por, que es deixa estar de màscares i que no perd la curiositat.Que no vol deixar d’aprendre. Que no vol fer-se gran si això vol dir oblidar-se de ser un nen.
Àngel Llàcer, director

Que el viatge continuï per molts anys més!

FITXA ARTÍSTICA
Autor: Antoine de Saint-Exupéry
Dramatúrgia i adaptació:Marc Artigau i Àngel Llàcer
Lletres de les cançons: Marc Artigaui Manu Guix
Composició i direcció musical:Manu Guix
Direcció:Àngel Llàcer
Intèrprets:Enric Cambray, Eloi Gómez, Marc Gómez, Georgia Stewart i El Petit Príncep.
Amb la col·laboració estel·lar de:Júlia Bonjoch

Entrades a la venda: AQUÍ

Author