‘El Petit Príncep’ torna al seu Planeta preferit: el Paral·lel!

11.30.2019

Author

Després de 6 anys, més de 400 funcions i 250.000 espectadors, hem sabut quea El Petit Príncep li ha agafat una dèria especial pel Paral·lel, al que considera el seu Planeta predilecte. I més concretament al Teatre Barts, on farà la ja 6a Temporada de Nadal. L’espectacle, dirigit per Àngel Llàcer, amb creació musical de Manu Guix i producció de La Perla 29,  ja ha estat vist i revist més de 250.000 persones. I dic revist, perquè conec uns nens que ja l’han vist quatre cops i, quan s’acosten les vacances de Nadal, ja consideren una tradició tornar-hi. I els pares, conents!  I és que tracta d’un musical que any rere any emociona a grans i petits!

Enguany hi ha un canvi i és que ha canviat part del repartiment. L’interpreten Enric Cambray, Eloi Gómez, Marc Gómez, Georgia Stewart i El Petit Príncep. I amb la col·laboració estel·lar de: Júlia Bonjoch. I també amb nous continguts audiovisuals, projeccions més dinàmiques, lluminoses i tridimensionals.   I nou figurí pel personatge de la guineu!

Per incentivar-vos a tornar-hi -o si acabeu d’arribar, a veure’l-, us reproduïm un article de l’Àngel Llàcer sobre l’espectacle:

JO DE GRAN VULL SERCOM EL PETIT PRÍNCEP!


Quan ens vam plantejar fer un musical d’El Petit Príncep partíem de la premissa que l’obra de Saint-Exupéry és una de les narracions més difoses i estimades arreu del món. Ha estat adaptada al cinema, al teatre, a l’òpera, ala ràdio…El Petit Príncep és una història d’abast universal. El nostre objectiu a l’hora de posar-nos a treballar-hi ha estat dur-lo a escena com mai abans s’havia vist. Com fer-ho? Per començar, respectant la seva essència, el seu cor. El text de Saint-Exupéry té moltes lectures possibles, no és una obra que posa sucre a la vida, sinó que es pot llegir com una narració cruel, que ensenya les misèries de les persones. Des d’un punt de vista molt dolç, si es vol. També és una història d’amor perquè explica el viatge que fa un nen per comprendre aquest sentiment.

Per portar a escena aquest text metafòric i ple de poesia, hem treballat en el disseny de mappings que generen tot un seguit de textures i espais que ens permetran donar volums i colors a cadascun dels escenaris de l’obra. Ens sentirem dins l’univers creat per Saint-Exupéry;creuarem el desert, trepitjarem l’herba, volarem per sobre de l’asteroide B612, visitarem el planeta del rei i ens perdrem dins el món del geògraf. Cada disseny serà una explosió visual amb tots els detalls. A més, perquè l’experiència del viatge sigui el més real possible, hi haurà un sistema de so que permetrà que la música tingui una presència excepcional a l’espectacle,tot creant una muntanya russa d’emocions que ens farà sentir, com sent el Petit Príncep, alegria, il·lusió, decepció, curiositat…Fer el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai.

M’imagino a la gent de la meva generació venint al teatre amb els seus fills per ensenyar-los la història d’El Petit Príncep a través del nostre espectacle.I sí, jo de gran vull ser com ell, com el Petit Príncep: una persona que diu sempre la veritat, que no té por, que es deixa estar de màscares i que no perd la curiositat.Que no vol deixar d’aprendre. Que no vol fer-se gran si això vol dir oblidar-se de ser un nen.
Àngel Llàcer, director

Doncs això. Felicitats per aquesta sisena temporada i… tots cap al Paral·lel, el superplaneta d’El petit Príncep!!

FITXA ARTÍSTICA
Autor: Antoine de Saint-Exupéry
Dramatúrgia i adaptació:Marc Artigau i Àngel Llàcer
Lletres de les cançons: Marc Artigaui Manu Guix
Composició i direcció musical:Manu Guix
Direcció:Àngel Llàcer

Entrades a la venda: aquí

Author