El Petit Romea engega diumenge la seva programació amb ‘La petita Capmany’

12.14.2019

Author

El Petit Romea estrena aquest diumenge dia 15 la creació de la Tanaka Teatre i Fundació La Roda La petita Capmany, un espectacle creat el 2018 amb motiu dels 100 anys del naixement de la Maria Aurèlia Capmany i els 150 del naixement d’Aureli Capmany. Una proposta que apropa al públic familiar la figura de l’escriptora, pedagoga, política i activista cultural Maria Aurèlia Capmany, pionera en la lluita per la igualtat de la dona. “Un homenatge a l’escola, a la cultura popular i a la dona. Un apropament a la identitat catalana i als valors de la nostra societat”, expressa la companyia.

L’ARGUMENT
La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà en un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare.

Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars. Un espectacle de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares per a tota la família.

L’univers de La petita Capmany ha estat creat a partir d’un acurat treball de documentació guiat per la comissària de l’Any Aureli Capmany, Montserrat Garrich i gràcies al suport i la col·laboració
de la família Capmany.

La Petita Capmany
Un espectacle de Tanaka Teatre i Fundació La Roda
Autores: Ariadna Matas i Elsa Lluch
Direcció: Adrià Aubert

Espectacle en català. Durada: 1 h Edat recomanada: a partir de 5 anys. Gènere: Comèdia, teatre i titelles. Preu: 15€

Funcions familiars:
15, 22 i 29 de desembre de 2019 a les 12 h

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
AMB RECOMANA.CAT
Diumenge 15 de desembre

Author