El públic vibra a l’Aquitània amb el retorn de ‘Hitchcock, la comedia’, dins del Festival Perles

07.12.2019

Author

Aquest dimecres a la nit, Mònica Pérez i Jordi Rios han retornat al mateix escenari que va veure néixer Hitchock, la comedia (aleshores amb el títol de McGuffin) i que va representar el tret de sortida de dues temporades triomfants que els han portat a altres teatres de Barcelona i també a estrenar-la a la capital madrilenya.
Ahir, el públic assistent a la primera de les quatre representacions emmarcades dins del Festival PERLES’19, va gaudir de valent amb l’enginyós text  de la mateixa Mònica Pérez i que ara, amb el pas del temps ha agafat tot un altre aire. Perquè tot i ser la mateixa obra, amb el temps i les representacions tot ha canviat i ara l’espectacle flueix sense cap esforç aparent i gaudeix d’una frescor que només es pot aconseguir quan els actors se senten segurs en escena escena sabent que allò arribarà a bon port. La Mònica i el Jordi aprofiten tots i cadascun dels gags i es recreen en totes les situacions que han anat construint i que ara mereixen la seva confiança total.
Podríem resumir les opinions del públic que sortia del teatre en dues úniques paraules: “Que bona!”…  Si també ho voleu dir, les entrades per a les tres funcions restants, des d’avui fins diumenge, es poden comprar a través dels portals de venda habituals o directament a www.aquitaniateatre.es

Author