El Romea acull les Microdramatúrgies radiofòniques “Això és un drama”

05.02.2019

Author

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques ens comunica que dilluns que ve 6 de maig se celebrarà al Teatre Romea la propera lectura de microdramatúrgies radiofòniques creades originalment pel programa de ràdio Això és un drama, impulsat per l’Institut del Teatre i l’emissora IcatFM. L’acte, que comença a les 20 h, comptarà amb la col·laboració especial d’Àurea Márquez, Lara Salvador, Sergi Torrecilla i Ester Nadal.

És possible recuperar l’interès pel drama radiofònic? En un moment en què els podcasts viuen un moment dolç, la Fundació Romea per a les Arts Escèniques i l’Institut del Teatre es proposen el repte d’explicar una història i uns personatges en menys de 10 minuts de durada a través de la lectura de microdramatúrgies radiofòniques. Uns continguts escrits i interpretats per alumnes i graduats de l’Institut del Teatre amb motiu del programa Això és un drama que, durant aquesta primavera, formarà part de la plataforma digital d’IcatFM.

La lectura de microdramatúrgies és un projecte impulsat per l’Institut del Teatre i IcatFM, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya, AISGE, l’ICUB. AAPDC i Filmin, entre d’altres partners i col·laboradors.

Per a més informació i reserves, info@fundacioromea.cat
Tel. 933 181 431, de 10 a 14 h.

Author