El Romea ja prepara el Nadal dels nens i nens amb l’arribada de sis espectacles dins d’El petit Romea

11.29.2018

Author

El pròxim 16 de desembre el Teatre Romea inaugura la temporada 2018-2019 del Petit Romea, un cicle d’espectacles dirigit al públic més menut que, en la seva cinquena edició, referma el seu esperit compromès amb l’educació i la cultura dels infants de 0 a 14 anys. Enguany, sis espectacles formaran part del cicle organitzat per Viu el Teatre amb la col·laboració del Teatre Romea, que s’exhibiran des de desembre del 2018 fins a l’abril del 2019.
Sota l’eslògan Ales per volar, la nova temporada Petit Romea vol oferir a famílies i escoles recursos perquè els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg.

ELS ESPECTACLES


UN CONTE DE NADAL, EL MUSICAL

UN CONTE DE NADAL, EL MUSICAL
Del 16 de desembre al 4 de gener
Un musical basat en l’adaptació del clàssic de Charles Dickens. Un espectacle que anima a creure en un futur en

què tot pot ser millor.

ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES

ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES
Del 20 al 27 de gener
El musical de l’Alícia del segle XXI, a partir del conegut conte de Lewis Carroll però ambientat als nostres temps, que convida a gaudir, reflexionar i imaginar en família.

PINTAMÚSICA

PINTAMÚSICA
Del 10 al 17 de febrer
Un viatge sensorial, per escoltar, mirar i crear dirigit a nens de 0 a 4 anys i els seus acompanyants. Un espectacle interactiu protagonitzat per la música i els colors.

EL PETIT DALÍ

EL PETIT DALÍ
Del 3 al 10 de març
La història d’un petit geni nascut a Figueres que introdueix els més menuts en el fantàstic univers màgic i surrealista del pintor Salvador Dalí i els seus quadres.

CINEMÚSICA

CINEMÚSICA
Del 24 al 31 de març

Un espectacle que combina interpretació, música en directe i projecció audiovisual. Un viatge apassionant per les escenes més emblemàtiques del cinema mut.

VIDA

VIDA

14 d’abril
Un muntatge delicat que ens parla de l’implacable i constant pas del temps. Els personatges neixen, creixen, es reprodueixen i moren davant els nostres ulls. Un viatge imparable i necessari perquè el cicle torni a començar.

Author