El SAT! acull la 2a Mostra de Dansa Catalana de Creació

10.04.2018

Author

De l’11 d’octubre al 30 de novembre al SAT! Sant Andreu Teatre se celebra la 2a Mostra de Dansa Catalana de Creació. El cicle posa en valor el treball de quatre esbarts dansaires de Barcelona – els esbarts Sant Martí, Joventut-Nostra, Maragall i Ciutat Comtal – que, a banda de recollir i difondre els balls tradicionals catalans, han creat noves danses i espectacles que s’inspiren en la tradició però incorporen els nous llenguatges de la dansa.

L’encarregat d’inaugurar el cicle el dijous 11 d’octubre serà l’esbart Sant Martí amb Som, un espectacle que inclou tradició i contemporaneïtat per definir el que ‘som’. El dia 9 de novembre serà el torn de BLLM de l’Esbart Joventut Nostra – Sant Jordi, un tastet de danses tradicionals de nova creació (Retaule català, Més enllà de la parella, Ballem, Festa) . El dia 16 de novembre l’Esbart Maragall interpretarà ‘Essènciess un espectacle que parteix de la tradició per evolucionar cap als sentiments i les emocions. Finalment, el 30 de novembre tancarà el cicle l’esbart Ciutat Comtal amb Ara i abans, que ens parla de la tradició i l’actualitat, allò nou i allò antic, el present i el passat, l’avui i l’ahir…l’ara i l’abans.

Les entrades ja estan a la venda a la web de www.espaidansat.cat a 6€.

La 2a edició de la Mostra de Dansa Catalana de Creació és una iniciativa del Servei de Cultura Popular de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, els esbarts Maragall, Joventut Nostra- Sant Jordi, Ciutat Comtal i Sant Martí, i el SAT! Sant Andreu Teatre.

Author