El SAT proposa quatre experiències per apropar-te a la dansa

02.28.2019

Author

Sota el lema ‘Tu també pots viure la dansa’, el Sant Andreu teatre ha elaborat un calendari d’activitats per apropar tots els que pensen que els costa entendre la dansa o la tenen lluny. Només cal voler provar. Aquest és el comunicat que ens han enviat:

T’agradaria saber més coses sobre la dansa contemporània? La Quinzena Metropolitana de Dansa i el SAT!, en col·laboració amb Explica Dansa, proposen quatre experiències entorn a la dansa a tots els que vulgueu aproximar-vos a aquesta disciplina.  Així, els participants podreu conèixer la història i tendències de la dansa, assistir a un assaig obert del ballet d’una òpera, veure un espectacle de dansa contemporània, intervenir a un col·loqui postfunció i fins i tot participar a un taller de dansa contemporània:

CONEIX la dansa
19/03 – 19.15h “Una conferència ballada” a càrrec d’Explica Dansa on Toni Jodar explica i il·lustra amb el seu propi cos els inicis de la dansa moderna i contemporània. Inclou una visita guiada per la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Lloc de trobada: davant la Fàbrica de Creació, a l’interior del recinte.

OBSERVA la dansa
20/03 – De 16h a 18h Assaig obert dels ballarins de “La Gioconda” d’Amilcare Ponchielli al Liceu. Lloc de trobada: 15.30h davant del Gran Teatre del Liceu.

29/03 – A les 17h Assaig pregeneral de “La Gioconda“ d’Amilcare Ponchielli al Liceu. L’assistència a l’assaig dels ballarins del 20/03 inclou invitació a aquest assaig 

MIRA I COMPARTEIX la dansa
22/03 – 20.30h
Espectacle “Sacre/Tres duets“ de la companyia Emanuel Gat Dance + Col·loqui postfunció al SAT! Sant Andreu Teatre.

BALLA la dansa
23/03 – 10h- 11.30h
Taller de dansa contemporània amb Emanuel Gat Dance. Lloc de trobada: davant la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats, a l’interior del recinte.

Preu: 10€ (inclou totes les activitats).

Es demana compromís d’assistència a l’espectacle “Sacre / Tres duets” i a la conferència. La resta d’activitats són opcionals. Places limitades. Prioritat residents al Districte de Sant Andreu.  Inscripcions a labsat@sat-teatre.cat o al 933457929.

Author