‘El Somni d’una nit d’estiu’, de Shakespeare, en directe desde Londres als Cines Yelmo gracias a +Que Cine

03.06.2020

Author

El 12 de març, Cinema Yelmo a través d’+ Que Cinema, la seva finestra de continguts alternatius, celebra a la gran pantalla l’obra més màgica i encantadora de William Shakespeare: El Somni d’una nit d’estiu. La popular comèdia romàntica del dramaturg anglès podrà gaudir-se en tota la seva esplendor en 5 Cinemes Yelmo de 4 ciutats seleccionades: Madrid (Ideal), Barcelona (Comèdia i Icaria), València (Mercat de Campanar) i Màlaga (Vialia Màlaga).

Els espectadors seran transportats a l’univers únic del Somni d’una nit d’estiu on l’escenari es convertirà en un bosc de somni amb fades voladores, boires contagioses i revelacions a la llum de la lluna.

Immersos en una discussió, el rei i la reina de les fades de bosc es creuen amb quatre amants fugitius i un grup d’actors que intenten assajar una obra de teatre. A mesura que la seva disputa s’intensifica, la màgica parella reial es fica en les vides dels mortals, el que condueix a triangles amorosos, identitats equivocades i transformacions amb divertides però fosques conseqüències.

El somni d’una nit d’estiu compta amb la magnètica presència de l’actriu Gwendoline Christie (Joc de Trons) com Titiana i està dirigida per Nicholas Hytner. Els espectadors podran gaudir des de les seves butaques d’aquesta gran obra de teatre en directe des del Bridge Theatre de Londres, on els espectadors presents seguiran l’acció dempeus, com una audiència itinerant immersa en aquesta jovial i genuïna vetllada.

Les entrades per al Somni d’una nit d’estiu, així com de la resta de sessions de teatre, estan disponibles a través del web de Cinema Yelmo.

PROPERES OBRES DE TEATRE ALS CINEMES YELMO
El proper 16 d’abril la temporada de teatre del desè aniversari de l’National Theatre Live continuarà en Cinema Yelmo amb La trilogia de Lehman de Stefano Massini sota la direcció d’un dels grans mestres cinematogràfics de l’actualitat: Sam Mendes (American Beauty, Camí a la perdició, 1917). Aquesta obra de teatre aclamada per la crítica i cinc vegades nominada al Premi Olivier, tracta sobre la història d’una família i una empresa que va canviar el món, explicada en tres parts en una sola nit. Es transmetrà en directe des del West End de Londres.

I el 21 de maig, l’adaptació teatral de el gran clàssic cinematogràfic Eva al desnudo posarà el colofó ​​a la temporada de teatre a la gran pantalla de Cinema Yelmo. Ivo van Hove, un dels directors teatrals més innovadors i prolífics de l’actualitat, signa aquesta nova visió i adaptació de la pel·lícula de 20th Century Fox dirigida el 1950 per Joseph L. Mankiewicz i guanyadora de 6 premis Oscar. El seu càsting brilla amb les populars Gillian Anderson, qui pren el relleu de Bette Davis com Margo Channing; i amb Lily James com Eve. La gran PJ Harvey signa la banda sonora composta expressament per a aquesta sessió de culte de teatre a la gran pantalla.

Desades
Comunitat

Author