El Tantarantana comunica l’estrena familiar de ‘Un conte d’estar per casa’

11.19.2019

Author

El teatre Tantarantana ens ha enviat un Comunicat per engrescar-vos a portar els petits de la casa al teatre. És aquest:

Us animem a viure una experiència en família: Un conte d’estar per casa, un espectacle sensorial amb un format d’instal·lació-recorregut on vosaltres sereu els protagonistes de l’experiència tot vivint un munt de sensacions i aventures. El recorregut transcorre per les estances d’una casa. A mesura que avancem per les diferents cambres, anirem descobrint la història que ens explica el llibre, conjuntament amb els mini mons sensorials amagats a cada espai, i l’acompanyament de 3 actors que ens endinsaran encara més en la història.

Un espectacle per potenciar la lectura i la imaginació més enllà de les paraules i experimentar de manera vivencial una història des de tots els sentits. Un viatge de transformació i creixement on l’experiència del camí (el viatge en si mateix) és igual d’important que el desenllaç de l’aventura.

Una proposta de Cia Minimons. L’autora és Yolanda Navarro; dramatúrgia i direcció: Pancho García i Marta Joan. L’interpreten: Pancho García, Marta Joan, Nelson Jara i Cristian Gómez.

Espectacle en català
Tècnica: Espectacle interactiu d’instal·lació-recorregut
Durada: 40′
Edat recomanada: A partir de 2 anys
Del 23 de novembre al 8 de desembre

Author