El Tantarantana estrena ‘Cuzco’, de la companyia valenciana Wichita Co

09.28.2019

Author

Després de l’èxit de Nosotros no nos mataremos con pistolas, que es va poder veure encara no fa un any al Tantarantana, amb totes les entrades exhaurides, la setmana que ve arriba Cuzco, el nou espectacle de la companyia valenciana Wichita Co. 

Ara ens expliquen la història d’una parella que viatja a Cuzco en un intent desesperat per salvar la seva relació. Durant el viatge, coneixen una sèrie de personatges que afectaran als propòsits de la seva travessia: una parella feliç d’espanyols amb els que compartiran itinerari de Cuzco a Machu Picchu; una italiana preocupada únicament per trobar la felicitat; un vell peruà i el seu fill, exiliats a Argentina, immersos en una espècie de viatge de redescobriment de la seva pròpia pàtria. Com a teló de fons, el passat inca i colonial, el terrorisme de Sendero Luminoso, la pobresa andina i el reflex d’una Espanya ferida de gravetat.

Lluny d’unir a la parella, el viatge despertarà les veritats necessitades de cada un, la seva pròpia tragèdia privada i personal, els seus fantasmes. En definitiva, el viatge revelarà la impossibilitat de somiar un demà, el fracàs de la darrera oportunitat. Amb Silvia Valero i Bruno Tamarit, dirigits per Víctor Sánchez Rodríguez.

Del 2 al 6 d’octubre, al teatre Tantarantana

Author