El teatre Apolo diu que serà un estadi de futbol per dos dies…

12.09.2018

Author

Una de insòlita: els propers dies 14 i 15 de desembre l’escenari del teatre Apolo es convertirà en un peculiar estadi de futbol, allà al bell mig del Paral·lel. I és que quatre humoristes: Toni Rodríguez, Luis Lara -Comandante Lara-, Jesús Tápia i Vicente Ruidos s’instal·len al teatre -només dos dies”-, els dos primers “xutant amb la paraula” i els altres, un com al delegat del camp i l’altre com a àrbitre, dues nobles funcions que “tractaran d’alterar el desordre establert per uns presumptes contrincants tan absurds com divertits.” L’espectacle té un nom molt adient: El Derby. Partido de ida

L’escenari es vestirà com un estadi, on hi haurà un marcador en plena marxa per a desesperació del qual vagi perdent. No faltaran les tanques publicitàries (què seria de la vida sense anuncis!), així com el corresponent túnel de vestuari que no portarà enlloc, “no fos cas que es compliqui la cosa més del que s’emboliqui al camp” ( escenari).

SOBRE ELS JUGADORS
Toni Rodríguez és un habitual contertulià en camps de joc de diferents tipus, des d’estudis de ràdio i televisió fins a compartir banqueta amb Jesús Quintero i Paz Padilla. Barallar-se amb ell serà tot un plaer per a Luís Lara, també conegut com: el comandant Lara, “el pilot alcohòlic” pel seu perfil bèl·lic en els dards de les seves paraules i, naturalment, la seva afició a volar i a beure. Diu que no se li ha de portar la contrària…

Hi haurà un delegat de camp, Jesús Tàpia, conegut i admirat pel seu  tractat d’aventures, “Un estiu amb Jesús Tàpia – Vivències d’un còmic de tercera“, on relata les experiències i anècdotes que li passa a un còmic quan actua en diferents ciutats o pobles.

I l’ àrbitre, l’asa de tots els cops!  Per embolic que munta se’l coneix com a Vicente Ruidos, és de Chiclana (Càdis), bregat en estudis de televisió i ràdio, on imposa la seva llei amb els seus autoritaris monòlegs, qie acostuma a amanir amb chirigotas.

Ens avisen que,  per tal que tot tingui un color, es repartiran bufandes, aplaudidors, i xiulets perquè configurin l’ambient propi dels estadis on es practica un autèntic partit de futbol.

El Derby. Partido de ida .es un espectacle creat per a tots els públics, i especialment, per a qui no li agradi el futbol. Asseguren que “si not’ agrada el futbol, aquest és el teu derbi !!!”

Author