El Teatre Aquitània proposa un cabaret autèntic amb ‘Mira mamá, soy cabaretera’, de Sil de Castro

10.17.2018

Author

El teatre Aquitània acull a partir del 20 d’octubre Mira mamá, soy cabaretera!, la nova creació de la humorista Sil de Castro, després de l’èxit obtingut la primavera passada a la mítica sala El Molino de Barcelona. Es tracta d’un espectacle de Stand-up Comedy amb picades d’ullet al Cabaret.

Aquest espectacle de Comèdia i Burlesque, neix de la revisió del Stand-up Comedy més pur, portat a un llenguatge teatral amb pinzellades de Cabaret. A través de la interacció constant amb el públic i mitjançant un humor fresc, descarat i canalla, Sil de Castro proposa un record-homenatge al mític M.C del musical Cabaret, amb una resposta ràpida a tot el que esdevé, el que fa de cada nit una experiència única.

SINOPSI
Creus en l’humor a primera vista? Ella si. Gamberra, irreverent i salvatgement tendra, Sil de Castro va somiar amb explicar totes les seves històries a cop de cabaret i ho va aconseguir . Va fer les delícies del públic amb el seu Cabaretazo en el mític cabaret El Molino de Barcelona, ​​va participar en el VII Barcelona Burlesque Festival i va tenir en cartell seva última creació Mira mamà, estoy en  El Molino.

Ara aquesta còmica de Comedy Central, omple la seva maleta d’històries, de comèdia i de cabaret, per portar el seu experiment còmic-cabareter a altres sales de la Ciutat Comtal. Els seus somnis, els seus desitjos, traumes, anècdotes, els seus mites favorits, les seves aventures i desventures … El monòleg més cabareter de la cabaretera més còmica, ara al Teatre Aquitània.

SOBRE SIL DE CASTRO:
Actriu, còmica i animadora, la seva formació s’ha centrat fonamentalment en Interpretació, Dansa-teatre, Clown i Stand-up Comedy, el que li ha permès treballar des de 2001 en múltiples formats escènics, com teatre, animació, performance, teatre de carrer, cabaret, conta-contes, cafè-teatre o stand-up comedy. En la seva trajectòria cal destacar la seva participació com a cofundadora, actriu i guionista a la Cia.GochayLercha, amb la qual durant vuit anys van desenvolupar múltiples projectes, en els quals la comèdia, la interacció amb el públic, la improvisació i la immediatesa, eren sempre el motor de les seves creacions, i la seva col·laboració amb la cadena de TV Comedy Central on treballa com a actriu i còmica des 2014.

Aquest mateix any crea, al costat de l’actriu Anna Yanini, la companyia Les Sisters i el 2016 veu la llum el seu primer espectacle com a companyia: Cabaretazo, que va estar en cartell al mític el Molino de Barcelona.

Author