El Teatre Borràs estrena ‘Muerte en el Nilo’, una versió contemporània del clàssic d’Agatha Christie

09.03.2019

Author

El Teatre Borras de Barcelona acollirà del 18 de setembre al 3 de novembre l’estrena de Muerte en el Nilo, una versió contemporània del clàssic d’Agatha Christie, dirigida per Victor Conde, sota la producció d’Alain Cornejo (Concorde, Difussió i Saga Producciones).

L’obra compta amb un gran repartiment format per 10 actors: Miquel García Borda, Mariona Ribas, Mar Del Hoyo, Aleix Rendel, Paula Montcada, Dídac Flores, Míriam Marcet, Albert Suarez, Lorena de Orte i David Z. Vaquero.

Un títol que no només evoca mort, misteri, aristocràcia i assassinat, sinó que evoca amor, passió i joventut perduda. I aquí rau el secret del per què Muerte en el Nilo desperta un somriure. Perquè, al capdavall, en aquest viatge de passions , passats incerts, cançons somiades, el que menys importa és qui és l’assassí … O no?

El moviment escènic és a càrrec d’Amaya Galeote, l’escenografia i vestuari és obra d’Ana Garay, la il·luminació de Lola Barroso i la realització de Raul Gago per a Neo 3d.

La música serà part molt important en la producció i entre els actors hi haurà un cantant i una pianista, que interpretaran temes musicals dels anys 30, recolzats també amb una banda sonora original creada per Marc Alvarez.

Les entrades ja són a la venda

Author