El teatre Borràs proposa la comèdia-thriller interactiva ‘Pecats Imperdonables’, dirigida per l’·Edu Pericas’,

02.27.2020

Author

Del 12 de març al 3 de maig, el Teatre Borràs us convoca a descobrir una colla de Pecats imperdonables, obra creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen, sobre la que el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic, en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream.  En escena hi trobem un grup d’artistes excepcionals, que es compenetren a la perfecció en la branca de la comèdia i l’entreteniment: Toni González, Susanna Garachana, Eva Barceló, Agnés Busquets, Miquel Sitjar, Peter Vives i Rubén Yuste.

Es tracta d’una comèdia interactiva molt esbojarrada i carregada de suspens, on els personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l’ésser humà. L’Edu Pericas ha situat la història al dia de Sant Joan, en una casa del Delta de l’Ebre, envoltada de camps d’arròs. “Pensem que és un projecte diferent dels habituals, perquè hem tingut llibertat per jugar-hi”, diu el director. L’obra presenta la història d’una família que després de barallar-se per l’herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Cada membre de la família representa un dels set pecats capitals: l’avarícia, la luxúria, la ira, l’enveja, la supèrbia, la gola i la mandra. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal.

NO CALDRÀ APAGAR EL MÓBIL!!!
Contràriament al que és habitual, aquest cop els espectadors no hauran d’apagar el móbil. I és que podran interaccionar en directe per decidir el final de l’obra. A través del mòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia: podrà triar qui dels tres possibles hereus (Peter Vives, Toni González i Miquel Sitjar) es queda amb la casa. hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins… “El públic decideix les coses del propi personatge, el que fa que cada dia en surti una comèdia diferents”, continua Pericas. Sembla que hi ha fins a 26 escenes possibles!

Vine i gaudeix de “Pecats imperdonables” la comèdia interactiva que podràs veure amb el mòbil encès! Entrades, aquí

Author