El Teatre del Raval acull ‘Cossos’… per dos únics dies!

03.25.2024

Author

Els dijous 4 i 11 d’abril, el Teatre del Raval ofereix l’oportunitat de veure ‘Cossos’; una creació de  Maria Lamata, que interpreten : Maria Lamata, Elisenda Fàbregas, Carla González., sota la direcció de Irene Garrido. Dans in Vitro ha fet l’acompanyament del Moviment i Alba Sarraure l’acompanyament del Guió.

“Cossos” és un espectacle multidisciplinar, on tres dones i els seus cossos s’acompanyen; i s’enfronten a les contradiccions de la societat actual. Entre el tabú i l’alliberació, lluiten per reclamar el seu espai i la seva autoestima; en una era de xarxes on l’amor propi està en desconnexió. Perquè cal parlar dels nostres cossos i de la manera com ens relacionem amb ells; per poder desenvolupar relacions sanes amb nosaltres mateixes i amb el món. Trobem l’amor propi i el plaer!

A “Cossos” es tracta la temàtica de l’autopercepció del cos amb un espectacle musical; que s’apropa a les vivències de les adolescents i les dones adultes, per obrir i generar debat.

Ens trobem amb un grapat de bones reflexions sobre aquesta autopercepció i la percepció dels altres; en un espectacle ple de música, amb 8 boníssimes cançons, instrumentació variada i improvisacions diverses. Aquí tenim molt sentit de l’humor i molt bona música en directe!!

Creació: Maria Lamata
Intèrprets: Maria Lamata, Elisenda Fàbregas, Carla González.
Acompanyament de moviment: Dans in Vitro
Direcció escènica: Irene Garrido
Acompanyament de Guió: Alba Sarraute

Author