El Teatre del Raval comunica que el thriller ‘La dona de negre’ prorroga les funcions al fins al 25 de novembre

10.17.2018

Author

El Teatre del Raval comunica que el thriller La dona de negre prorroga les funcions al teatre del Raval fins al 25 de novembre. L’espectacle, el clàssic de  Susan Hill amb adaptació de Stephen Malatratt, que es va estrenar el passat 20 de setembre, està protagonitzat per Gerard Clavell i Carlos Vicente i dirigit per Empar López.

La dona de negre explica la història d’un advocat obsessionat amb una maledicció llançada sobre ell i la seva família, que busca un teatre abandonat i contracta un jove actor per ajudar-lo a explicar la seva aterridora història. Tot comença de forma innocent, però a mesura que s’endinsen en els seus records més foscos, es troben atrapats en un món inquietant d’ombres i veus fantasmagòriques. L’obra va guanyant intensitat minut a minut, arribant a un desenllaç que farà tremolar l’espectador més valent.

Adaptada per Stephen Malatratt el 1987 a partir de la novel·la de fantasmes del mateix títol de Susan Hilles va estrenar a la programació nadalenca del Scarborough Theatre a Yorkshire. El 1988, el productor Peter Wilson va adquirir els drets per produir-la en un petit teatre de Londres. L’obra va aconseguir atrapar al públic immediatament. Tant que, després de trenta anys d’exhibició contínua en el West End, s’ha convertit després de LA RATERA en la segona obra no musical que més temps ha romàs en la cartellera londinenca. L’obra ha estat produïda en més de quaranta països (per exemple a Mèxic, on porta ja vint-i-cinc anys en cartell).

Durant aquests trenta anys més de deu milions d’espectadors han vist aquest espectacle que ja s’ha prorrogat quatre cops al Teatre del Raval. 

 

 

 

 

 

 

Author