El Teatre del Raval comunica una nova pròrroga de ‘Testimoni de càrrec’

10.29.2019

Author

El passat 6 de setembre el Teatre del Raval va tornar a acollir l’espectacle Testimoni de càrrec, d’Agatha Christie, amb direcció de  Pepa Calvo i el públic el va rebre amb el mateix entusiasme de les anteriors temporades. El públic continua sent fidel al gènere de suspens que ja és un clàssic al Teatre del Raval, el que ha fet que  les funcions d’aquesta obra mestra de la reina del suspens es prorroguin fins l’1 de desembre.

UN AL·LICIENT AFEGIT: el jurat està format per espectadors, que fan d’actors per un dia i viuen l’emoció de compartir l’escenari amb els actorsi de formar part d’un gran espectacle. Realitat i ficció s’entrellacen per sorprendre oferint una experiència irrepetible.

SINOPSI:
Leonard Vole és acusat de l’assassinat de la senyoreta French, una anciana rica amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és l’herència dels béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són irrefutables, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Testimoni de càrrec (títol original Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l’adaptació de l’obra teatral d’Agatha Christie estrenada al 1953.

Tal i com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, nosaltres també diem: En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

Repartiment:
Jordi Coromina – Sir Wilfrid, Empar López – Romaine Vole, Carlos Briones – Leonard Vole, Muntsa Tur – Srta. Plimsoll, Lluis Altés – Sr. Myers, Enric Cervera – Sr. Carter / Thomas, Gerard Clavell – John Mayhew, Montse Miralles – Janet Mackenzie, Sergio Alfonso – Inspector Hearne/ Policia judici, Berton Fernández – Jutge, Laia Serra – Noia

Fns l’1 de desembre… de moment!

Aprofitem per recordar que al Teatre del Raval s’està celebrant la 24 Mostra de Teatre de Barcelona per facilitar als actors, autors i directors la promoció dels seus espectacles dins del panorama teatral del nostre país. La cita és tots el dilluns i dimarts del 7 d’octubre al 12 de novembre a les 20:30h

Properes funcions de la Mostra:
Cia Fil Enredats / TRENTA / VUIT / Dilluns 4 de novembre a les 20:30h

Cia Muchos Pájaros / ¡BIBA LA REBOLUCIÓN! / Dimarts 5 de novembre a les 20:30h

Jove Companyia Plató De Cinema / CUADROS DE AMOR Y HUMOR / Dilluns 11 de novembre a les 20:30h.

Mima Teatre / 80 ANYS SENSE ELLA / Dimarts 12 de novembre a les 20:30h 

Author