El teatre Eòlia estrena ‘Keep It Kutre’, de Cesc Sabater

11.13.2019

Author

El Teatre Eòlia ens comunica l’estrena de Keep It Kutre de Cesc Sabater i la companyia La Puta Precaria.
Es tracta d’una obra amb un target de públic, sobretot, jove (a partir de 18 anys, però) que tracta sobre l’hedonisme tecnològic i la Cultura de la Imatge. L’espectacle va sorgir de la Mostra de Creadors Emergents 2018 i es podrà veure del 29 de novembre al 15 de desembre.

UNA CRUA I SARCÀSTICA BIÒPSIA DE LA CULTURA DE LA IMATGE
Keep It Kutre
 neix al 2018 com a treball de final de carrera de Cesc Sabater, en el marc de la Mostra de Creadors Emergents d’aquest mateix any. L’espectacle es va representar durant 3 dies al Teatre Eòlia i va ser tot un èxit, en especial pel públic més jove. Es tracta d’una dissecció de la cultura de la imatge i els seus mecanismes. Una mirada crua de l’hedonisme tecnològic que ens envolta i de les excitacions que aquest ens acaba suscitant.

En el món dels selfies, els memes, els programes de realities sense escrúpols, la segmentació de la informació, els virals, la immunització de l’home davant la pornografia i la violència i, en definitiva, el bombardeig informatiu actual, quatre personatges nascuts en l’època analògica intentaran sobreviure.  Entre cablejat, pantalles diverses, enllumenats, cintes de casset i un munt d’aparells electrònics caducs buscaran fer la seva petita insurrecció digital sense gaire èxit.

Keep It kutre i la seva companyia La Puta Precària ens mostraran sense complexos i amb una acidesa humorística que, mal entesa, pot arribar a ferir alguna sensibilitat, el naufragi col·lectiu en el que s’ha convertit la distinció entre “real” i “realitat”.

Author