El Teatre Gaudí estrena ‘Circus’, un homenatge de Jordi Bertran al gran Charlot

01.22.2019

Author

Del 2 al 24 de febrer (dissabtes i diumenges), els més petit podran portar tota la família al Teatre Gaudí a veure Circus, un espectacle de titelles i pallassos de Jordi Bertran, que ret homenatge al gran Charles Chaplin, Charlot. Es presenta amb tres històries diferents:

EL SOMNI D´EN XARLOT
Xarlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, sortit del món del Cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seves pel·lícules Modern Times.

Raquel, la venedora de flors, serà la companya d’escena d’en Xarlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula City Lights de Charles Chaplin.

FRATEL·LO I TITINA
Un pallasso i una pallassa funambulistes, arriscaran la seva vida, a ritme de la música d’en Charles Chaplin, dalt la corda fluixa per mostrar el que senten l’un per l’altre. Una flor groga serà el símbol dipositari del seu gran amor.

 TOTI
Amb aquest personatge en Jordi Bertran treu el nen que duia a dins i recupera el seu pallasso adormit.
Amb objectes ben simples, com una paperina o un tovalló aconseguirà comunicarse amb el seu públic i establir una relació divertida, tendra i poètica.

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Jordi Bertran
Escenografia i utillatge: Isabel Martínez
Construcció de titelles: Jordi Bertran
Selecció musical: Jordi Bertran
Vestuari: Paulette San Martin, Dolors Fernández
Fotografia: Jesus Atienza, Jean Charles Mandou, Peter Birk
Producció: Cia. Jordi Bertran

Author