El Teatre Gaudí estrena ‘Exit’, una comèdia sobre el mon laboral

03.03.2020

Author

Aquest divendres que ve dia 6 de març, el Teatre Gaudí Barcelona estrena Èxit, una comedia sobre el món laboral, escrita per Agustí Franch. L’interpreten Roser Batalla, Mingo Ràfols i Irina Robles, dirigits perOscar Contreras i Agustí Franch. Una proposta de Productora 23 / Red Nose produccions, que es podrà veure del 6 der ma5rç al 12 d’abril.

Èxit explica, en clau d’humor, el primer dia de feina de la Lídia, la nova cap de recursos humans d’una gran empresa. Hauria de ser un dia d’adaptació, però rep un encàrrec des de direcció: Hi ha dos treballadors que haurien de ser acomiadats, però per motius logístics, només se’n pot fer fora un dels dos. La Lídia no sap els motius pels quals se’ls vol acomiadar, ni quin criteri ha de seguir per prendre la decisió. Una conversa entre els tres, haurà de ser suficient per escollir. El que no s’imagina és tot el que arribarà a sortir d’aquesta entrevista a tres bandes, que mai hauria de vulnerar cap dels deu manaments pels que es regeix l’empresa.

LES PRODUCTORES
Productora 23 i Red Nose Produccions estan al darrera de Els deu manaments. Aquesta és la primera vegada que les dues productores s’ajunten per posar en escena un espectacle conjunt. Anteriorment, La productora 23 havia produït Orgasmos. La comèdia, encara avui en cartell, tant a Barcelona com a Madrid, quatre anys després de la seva estrena. La productora 23 està a punt d’estrenar Coitus interruptus, amb direcció d’òscar Contreras, i amb Ferran Terraza i Anna Bertran en escena.

Per la seva banda, Red Nose Produccions torna a escena després de l’èxit de Fred,
escrita i dirigida per Agustí Franch, i estrenada l’octubre de 2016, en coproducció amb l’Escena Nacional d’Andorra. Red Nose és una productora teatral i audiovisual situada a Andorra, produint el Club Piolet per a Andorra Televisió des de fa cinc anys. En el terreny audiovisual ha fet dos teasers, un per a cinema i un altre per a televisió, on ha treballat amb actors i actrius com Aida Folch, Roger Casamajor, María Adánez, Charo López o Pedro Casablanc. Actualment està en fase de preproducció del llargmetratge Fred, en coproducció amb Films de l’Orient. Ha realitzat espots per Crèdit Andorrà, Protecció civil d’Andorra o FEDA, i és la creadora de la sèrie infantil Les coses de la Martina.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
DEL 6 DE MARÇ AL 12 D’ABRIL (2020)
*8 de Març Dia Internacional de la Dona NO HI HA FUNCIÓ
Horaris: Divendres i dissabte a les 21:00h. Diumenge a les 19:00h
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min. SALA GRAN

Author