El Teatre Gaudí proposa un homenatge a Frank Sinatra amb ‘Les dones de Frank’

12.04.2018

Author

El Teatre Gaudí, la casa dels musicals de la ciutat, estrenarà el 7 de desembre un musical que porta al darrere una càrrega de clar homenatge al crooner més important de tots els temps, que, per cert, va començar cantant El noi de la mare: Frank Sinatra. L’espectacle es diu Les dones de Frank i estarà en cartell fins al 27 de gener, inclòs cotilló de cap d’any!

És un concert teatralitzat, amb tot un elenc de ‘marca musical’: text i dramatúrgia de Mònica Pérez, direcció de Roser Batalla i l’interpreten Mone Teruel, Susana Ribalta, Txell Sust i Marian Barahona.  Direcció musical: Joan “Nito” Figueras
Coreografies: Bealia Guerra. Aquesta és la història:

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla, quatre bones amigues, recorden moments viscuts gràcies a la Nona, una dona fascinant d’orígen italià, immigrant als Estats Units que els descobreix que en la seva joventut va ser una Bobby Soxer * autèntica. Les convida a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment al seu ídol, el gran Frank Sinatra.

* El terme Bobby Soxer és una invenció sociològica dels anys 40 que descriu a les fans de la música pop tradicional, sovint molt geloses del seu propi creador, el cantant Frank Sinatra. Les bobby soxers eren generalment noies adolescents i joves entre 12 i 25 anys d’edat que seguint els cànons de la moda vestien faldilles de “caniche” i mitjons Bobby, un mitjó femení blanc fins el genoll o ben recollit fins al tormell.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DEL 7 DE DESEMBRE AL 27 DE GENER (2018 -2019)
Horari: Divendres i dissabte 19:00h. Diumenge 17:00h. *23/12 5/1 6/1 NO HI HA FUNCIÓ
Funcions Especials de NADAL: 26 i 27 desembre (19:00h).
FUNCIÓ DE CAP D’ANY amb “cotillón” + cava (22:00h).
Preu: 24€. Espectacle en català. Durada: 70 min. TEATRE MUSICAL

Author