El Teatre Gaudí recupera l’èxit ‘Dos divas y un destino’, l’òpera feta comèdia

03.09.2020

Author

Després de l’èxit obtibgut el passat mes de gener, el Teatre Gaudí Barcelona recupera l’espectacle Dos divas y un destino, una proposta singular que posa l’òpera al servei de la comèdia. L’interpreten Alba Martínez (Mary, Soprano); Àngela Lorite (Audrey, Mezzo) i Akiko Nomoto (Sra. Tecla, Pianista), amb la direcció escènica de  Àngela Lorite. És un show líric carregat de sàtira vers el món de l’òpera que juga a dur-nos entre les bambolines d’un assaig general. Tot plegat convidant a l’espectador a interactuar amb l’obra.

L’argument ens presenta la Mary Soprano Lleugera, que sempre rep els millors papers, els de jove enamorada i innocent. Contràriament, l’Audrey Mezzo sempre acaba interpretant a les maduretes, a les mares desvalgudes, les àvies o a les gitanes pobres. I la Sra. Tecla, gran pianista, es veurà embolicada en les disputes de les dues Dives mentre fan l’assaig general del seu espectacle.

Una rara avis on l’òpera es posa al servei de la comèdia, on la rivalitat i les trampes entre les intèrprets donaran lloc a desenes de gags que ens faran somriure mentre escoltem la música més elevada.

L’espectacle es podrà veure del 13 de març al 04 d’abril.

Author