El Teatre Lliure cancel·la la programació de la Temporada 19/20 prevista fins al juny

04.22.2020

Author

Finalment, i malgrat la seva activitat a través de les xarxes per fer-nos més suportable aquesta maleïda etapa que ens ha tocat viure, el Teatre Lliure comunica la cancel·lació del que havia de ser la Temporada 2019/20. Així ens ho han COMUNICAT:

El teatre ja treballa en la programació cultural, educativa i social de la Temporada 20/21, en la qual es reubicarà bona part dels espectacles suspesos aquesta primavera, a causa de la crisi del coronavirus.

Fins a l’estiu, el Lliure seguirà oferint nous continguts oberts als seus canals digitals.

Davant la impossibilitat de seguir amb l’activitat escènica prevista d’ara i fins al mes de juny a causa de la crisi provocada pel coronavirus SARS-CoV-2, el Teatre Lliure anul·la totes les funcions programades i posa fi a la Temporada 19/20.

Així doncs, a l’anul·lació ja confirmada dels espectacles Los protagonistas (El Conde de Torrefiel), Sis personatges. Homenatge a Tomàs Giner (Juan Carlos Martel Bayod) i el darrer muntatge internacional de la temporada Les sorelle Macaluso (Emma Dante); s’hi afegeix la cancel·lació dels espectacles de producció pròpia Una (Raquel Cors), Les tres germanes (Julio Manrique) i Bonus Track (Carol López).

Durant els propers mesos i fins al juny, el Teatre Lliure continuarà oferint continguts als seus canals digitals sota el paraïgues #TheShowMustGoOn. A més de les iniciatives ja desenvolupades a present (#LliureAl Sofà, #TeatreAlFil i #15dies15anècdotes), en les properes setmanes s’ampliarà l’oferta de programació teatral digital, que en breu us detallarem.

TEMPORADA 20/21
El Teatre Lliure treballa per reprogramar bona part d’aquests espectacles cancel·lats en la propera temporada, la Temporada 20/21, l’inici de la qual està prevista al mes d’octubre, sempre que les autoritats competents ho permetin.

De la mateixa manera, també es treballa ja des del Lliure en tota la programació cultural, educativa i social que conformarà la totalitat de la Temporada 20/21 i que, més endavant, us farem saber. El Lliure prepara una tornada gradual i segura a les seves seus de Gràcia i Montjuïc.

Política de devolució d’entrades:
El Teatre Lliure notificarà per correu electrònic a tot el públic afectat la cancel·lació de les seves entrades. El retorn de les entrades adquirides o reservades per als dies en què les funcions han quedat suspeses es farà efectiu segons la política de devolució d’entrades establerta pel teatre, que es pot consultar aquí. Per a qualsevol dubte, es pot contactar al Teatre Lliure al 93 289 27 70 i a info@teatrelliure.com.
més informació retorn d’entrades

Author