El Teatre Romea acollirà el concert solidari Amor x Amor, el 24 de febrer

02.08.2020

Author

Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, el concert solidari AMOR x AMOR torna a Barcelona per quart any consecutiu. En aquesta ocasió el concert tindrà lloc el dilluns 24 de febrer de 2020 (20h) al Teatre Romea de Barcelona.

AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i una voluntat de col·laboració amb diverses entitats d’àmbit social de la ciutat de Barcelona. En aquesta quarta edició els beneficis del concert aniran destinats a l’Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, entitat que va néixer l’any 1980 amb l’objectiu de prestar assistència social i sanitària al col∙lectiu de persones grans i persones que la necessitin. Des d’aleshores, i gràcies a la tasca solidària de professionals voluntaris, l’entitat s’ha convertit en un recurs social i sanitari molt arrelat al barri del Camp d’en Grassot‐Gràcia Nova.

Com cada any, el repertori d’AMOR x AMOR té un fil conductor. Aquesta vegada consistirà en cançons clàssiques d’amor de la dècada dels 80. Així s’escoltaran temes de Tina Turner, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Mecano, entre d’altres. S’interpretaran temes d’artistes i bandes que formen part de la banda sonora de les nostres vides.

AMOR x AMOR – Clàssics d’amor dels 80 compta amb direcció escènica d’Alícia Serrat (Tot el que no ens vam dir, Pegados, Mierda de artista), direcció musical de Dani Campos (Germans de Sang, Goodbye Barcelona) i producció de Marisol González.

AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway de Marisol González, proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí. L’objectiu del concert és clar: interpretar cançons d’AMOR per donar AMOR a aquells que més ho necessiten, en aquest cas la gent gran, que s’enfronta a la solitud en el seu dia a dia.

Entre els professionals que participen en aquesta edició podem trobar intèrprets de teatre musical que actualment protagonitzen grans musicals a Madrid i de gira, com Anastasia o La Família Addams; joves catalans que triomfen a Barcelona a La Tienda de los Horrores o El Petit Príncep; artistes amb una carrera consolidada que porten anys triomfant als escenaris, i joves que tot just estan començant a despuntar en el món de la música. Per a tots els artistes, aquest és el primer cop que participen al concert AMOR x AMOR.

També hi prticiparan, per ordre alfabètic, els cantants: Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Jofre Bardagí, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Carme Milan, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas i Carles Torregrossa, amb més intèrprets pendents de confirmar.

El concert serà presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai, qui durant diverses temporades van presentar el programa cultural La Cita a Cooltura FM.

La imatge gràfica d’aquesta edició del concert ha estat dissenyada per Àurea Estellé.

AMOR x AMOR compta amb la col·laboració d‘ONYRIC i de l’Ajuntament de Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
AMOR x AMOR
Clàssics d’amor dels 80
24 febrer 2020 · 20h
Teatre Romea

Venda d’entrades aquí.

Sobre l’Obra Social Cor de Maria
L’entitat desenvolupa un seguit de projectes que tenen com a objectiu proporcionar eines, recursos, serveis socials i sanitaris per tal de fomentar l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida de les persones grans, mitigar i reduir situacions d’exclusió social i de soledat no desitjada, i prevenir situacions de maltractament. L’entitat també lluita perquè les persones grans no es vegin avesades a marxar del seu domicili o del barri on viuen en contra dels seus desitjos.

Els serveis que s’ofereixen als usuaris són els següents:
– Acompanyament i assistència personal, social, sanitària, legal i espiritual, a tota persona gran en situació de risc físic, psíquic i/o econòmic.
– Programes d’ajut personal i individualitzat per reconduir a la persona gran en situació de risc físic, psíquic i/o econòmic fins a la seva recuperació.
A més, l’entitat col∙labora mitjançant programes concrets amb l’Administració pública (estatal, autonòmica i/o local) per pal·liar les situacions de crisis que pateixen les persones grans i per sensibilitzar a la societat sobre les necessitats presents de la gent gran.

Pàgina web de l’Obra Social Cor de Maria

Author