El Teatre Tívoli acollirà l’estrena de Flashdance – El Musical

11.02.2018

Author

El Teatre Tívoli de Barcelona acollirà el 6 de març del 2019 l’estrena oficial de Flashdance – El Musical de la mà de Selladoor Spain. L’espectacle, que es representarà per primera vegada a l’Estat espanyol, està basat en la mítica pel·lícula de la Paramount, un dels films més taquillers de la dècada dels 80, guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy, entre d’altres.

Flashdance és la primera producció de Selladoor Spain, la divisió espanyola de Selladoor Worldwide, responsable de musicals d’èxit com Jersey Boys, Footloose The Musical, The Producers, Avenue Q, Little Shop of Horrors, Monty Python ‘s Spamalot, Fame, Madagascar, The Wizard of Oz, The Very Hungry Caterpillar, of Mice and Men i Flashdance The Musical. A més, recentment, Selladoor ha participat en el finançament del famós musical Moulin Rouge The Musical i el 2019 estrenarà diversos musicals originals, com Roxette El Musical. 

Flashdance explica la inspiradora història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.

Adaptat i dirigit per JC Storm, Flashdance, comptarà amb un elenc format per 25 artistes, entre actors, cantants, ballarins i músics, que actuaran en directe amb solos espectaculars de violí, saxo i guitarra, posant el fermall d’or a l’espectacle. El director musical, Guillermo González (Hoy no me puedo levantar50 sombras! El musical), recupera aquells “hits” arxiconeguts que triomfaven a les pistes de la dècada dels 80, com What a Feeling, Maniac I Love Rock & Roll, afegint sons actuals, més metàl·lics i amb més corda, que portaran el públic a viure un autèntic concert en directe.

Per la seva banda, la coreògrafa Vicky Gómez (Operación TriunfoBailando con las EstrellasTu cara me suenaLa voz), ha creat uns números de ball exigents i complexos, que inclouen estils de street dance i urbans com el popping o el locking, homenatjant el breakdance, fenomen de l’època. A més comptarà amb acrobàcies molt potents mai vistes en un musical al nostre país.

Flashdance es representarà al Teatre Tívoli de l’1 de març al 22 d’abril.

Les entrades ja són a la venda a www.grupbalana.com/es/teatros/obras/flashdance).

Després de l’estada al Tívoli, l’espectacle començarà una gira que recorrerà les ciutats més importants de la geografia de l’Estat espanyol, per acabar establint-se a Madrid a la tardor de 2019.

Author