El Terrat ens comunica que El SINGLOT Festival no tindrà sisena edició

02.11.2020

Author

La productora El terrat ens ha enviat un Comunicat on exposa els motius de la suspensió del seu Singlot Festival, orevist per al proper estiu. Us el reproduïm.

COMUNICAT
El Terrat informa que el SINGLOT Festival no tindrà nova edició després de cinc anys al capdavant d’aquesta iniciativa.

El SINGLOT ha demostrat edició rere edició la seva ambició com a cita ineludible per a creadors i professionals del humor i la comèdia. És per això, que aquest any al no assolir-se les condicions òptimes per al projecte, la direcció del Festival ha decidit no seguir endavant amb la sisena edició.

El SINGLOT ha aconseguit arribar fins aquí gràcies a la implicació i a la participació dels equips humans i professionals que han envoltat el festival, perquè un esdeveniment d’aquestes característiques és fruit del treball de tots ells.

Per a la direcció del SINGLOT i per El Terrat ha estat una decisió molt complicada de prendre, ja que s’havia aconseguit realitzar una trobada única a Espanya reunint a professionals d’arreu de l’Estat per presentar els seus projectes de comèdia a les jornades professionals i alhora havia permès programar comèdia de primer nivell als escenaris de Sant Feliu de Guíxols.

Gràcies a tots els companys que heu sumat al SINGLOT, a tots els que li heu donat recolzament i difusió, a tots els SINGLOT d’Honor que heu jugat amb nosaltres i als més de 12.000 espectadors que ens heu acompanyat al llarg d’aquest camí.

Ens veiem aviat!
hic, hic, GRÀCIES!

Andreu Buenafuente.
SINGLOT Festival – El Terrat

Author