El Terrat estrena avui a les 18 h. ‘Coronavideos: Històries confinades’, una webserie realitzada des de l’confinament

03.23.2020

Author

En aquests moments tan complicats la comèdia i la ficció són una vàlvula d’escapament per a tots nosaltres i ens ajuden a afrontar el confinament de la millor manera possible. Una situació en la qual l’Equip de Ficció d’El Terrat ha posat el seu treball al servei de l’audiència amb la voluntat d’entretenir i divertir el temps en què ens haurem de quedar a casa per la seguretat de tots.

Coronavideos: Històries Confinades és la nova webserie en clau de comèdia creada per El Terrat (The Mediapro Studio) sobre els moments que poden haver acabat de passar, estar passant o estar a punt de passar en aquests dies de confinament i que comptarà amb actors i actrius com Cristian València, Alba Ribas, Sílvia abril, Toni Acosta, Carla Díaz, Adrian Grosser o Jon Arias entre d’altres.

Cada dilluns, dimecres i divendres a les 18:00 h, durant el confinament, s’emetrà un nou capítol independent de 5-10 minuts al canal de YouTube d’El Terrat.

Una proposta d’històries de persones que es troben aïllades, es comuniquen diferent, canvien el context i els passen coses diferents i inesperades.

Coronavideos: Històries Confinades és una producció de El Terrat i està realitzada des de les cases de tots els seus components, a el cent per cent. Una websèrie feta des del confinament i les ganes que no se’ns passin les ganes de res.

Un projecte capitanejat per Xavi Cassadó, director de Ficció del Terrat, Clara Vall, Productora Executiva de Ficció, i Marta Torruella, Directora de Producció. Cada episodi està escrit i dirigit per un dels guionistes de l’equip de ficció d’El Terrat, format per Dani Amor, Carmen Marfà i Rafel Barceló, entre d’altres.

Algunes de les històries que podrem veure són un amor a l’estil de La Finestra indiscreta, un motí de nois contra els pares, un intent de buscar proves d’amor sense contacte físic … i moltes més.

El primer lliurament de Coronavideos: Històries Confinades s’estrena aquesta tarda a les 18:00 h al canal de YouTube d’El Terrat. Todo ira bien és el títol d’aquest primer capítol del projecte i està protagonitzat per Alba Ribas i Cristian València i escrit i dirigit per Carmen Marfà.

Sinopsis ‘Todo irá bien’:

Jonàs i Lucía són una parella aparentment feliç, que estan passant el confinament en cases separades. Parlen diàriament, tot sembla anar bé, però avui Jonàs té alguna cosa a comunicar-li a Lucía. Perquè … una relació a distància pot funcionar, però quan hi ha gent a les finestres mirant-te tota l’estona … la cosa canvia!

El podeu veure aquí

Dimecres que ve nova entrega de Coronavideos: Històries Confinades amb Sílvia Abril i Toni Acosta.

I de part d’El Terrat: Gràcies per deixar que ens quedem amb vosaltres!

 

# QuédateEnCasa

 

Author