El TNC estrena ‘Baby no more’, una proposta de VVAA Col·lectiu

05.12.2024

Author

El col·lectiu VVAA (Pool (No water)This Is Real Love) porta al TNC un espectacle sobre el fet col·lectiu, amb el títol de Baby no more.  Una proposta on parlen d’ells mateixos en una exploració sobre el fet col·lectiu, sobre créixer, fer-se gran i trobar cadascú el seu camí. Treballen de manera horitzontal i no jeràrquica i pretenen renovar l’art, transcendir l’espai de consum individual; i convertir els seus espectacles en experiències immersives. S’instal·la a la Sala Tallers, del 16 de maig al 2 de juny.

La companyia explica que Baby no more:  “És la necessitat d’un projecte vital, la pregunta de si ho podem aconseguir en col·lectiu o de si la tendència és separar-nos. En aquesta lluita perquè alguna cosa del que som al present ens sobrevisqui, intentem que el col·lectiu es mantingui unit i la nostra ginecòloga ens aconsella congelar òvuls (per allò del deadline).”

L’espectacle està dirigit per Anna Serrano i Gatell, amb dramatúrgia d’Eva Mir. L’interpreten: Clara Aguilar, Marc Cartanyà, Max Grosse Majench, Elena Martín, Sandra Pujol Torguet, Marc Salicrú i Laura Weissmahr.

Producció VVAA Col·lectiu, Teatre Nacional de Catalunya
Agraïments Nau Ivanow, Sala Beckett, Dietrich Grosse i a totes les col·laboradores de VVA

Author